Zuckerberg svarar på hånare efter Horizon Worlds lansering i Frankrike

Horizon Worlds PS1 © Meta

Den 16 augusti meddelade Mark Zuckerberg ankomsten av metavers exklusivt för VR-headset Meta i Frankrike med en matt fångst.

Helt logiskt följde en våg av hån och memes, som vd:n för Meta snabbt reagerade på.

Ett foto ” ganska grundläggande “, man har sagt till oss

För att med fanfar tillkännage utplaceringen avHorisontvärldar i Frankrike och Spanien delade Mark Zuckerberg den kontroversiella fångsten, i inledningen till denna artikel.

Internetanvändare missade inte möjligheten att glatt göra narr av detta ambitiösa Meta-projekt. Vissa har till och med gått så långt som att säga (inte nödvändigtvis felaktigt) att det visuella i denna metavers är ungefär på samma nivå som spelet Teletubbies på PlayStation One.

En marknadsföringskupp så att säga missad, som vid första anblick uppenbarligen inte säljer drömmen för ett projekt som inte riktigt har hänfört folkmassorna för tillfället. Bland de hundratusentals användare som för närvarande är aktiva, har några till och med ägnat sig åt rent smutsiga metoder.

En metavers som ” blir snabbt bättre »

I en ny publikation på Facebook och Instagram svarade Metas chef på hån mot sin första fångst genom att dela nya bilder med mycket mer lockande bilder.

Horizon Worlds Visuals © Meta

Vi ser alltså en avatar av mannen med många fler polygoner och detaljer, samt en mycket mer detaljerad dekoration än vad vi hade kunnat se fram till dess.

Mark Zuckerberg utnyttjade också detta Meta-inlägg på sociala medier för att förtydliga, ” insåg att bilden som delades tidigare var ganska enkel och togs snabbt för att fira lanseringen av Horizon Worlds “. Han indikerar också att hans företags metavers ” blir snabbt bättre » och att grafiken avHorisontvärldar kan erbjuda mycket mer.

Enligt honom borde vi lära oss mer om denna för närvarande tomma metavers under Connect-konferensen, vars datum fortfarande är osäkert. Det bör dock noteras att förra årets hölls i oktober.

Källa: Instagram

Relaterade Artiklar

Back to top button