Zte Nubia Z40 Pro massor av kraft, och en innovativ kamera!

Här är den nya Nubia z40 pro, Zte förvånar fortfarande med en enhet full av nyheter och ett skrämmande datablad.

Zte Nubia z40 pro: en mer än förstklassig enhet!

Zte har lanserat sin nya topp i sortimentet, den vackra Nubia Z40 Pro för tillfället tyvärr bara tillgänglig på den kinesiska marknaden med en öppen möjlighet på den västerländska vilken information bör erhållas inom kort. Att se de tekniska egenskaperna hos detta premium terminal det finns en funktion som sticker ut på de andra och vi pratar om Sony Imx787 sensor nyligen anlände som ställde upp för första gången i 35 mm på smartphonesegmentet.

Brännvidden på 35 mm (motsvarande) gör därför intrycket på en enhet med den stora och nya sensorn tillverkad i Sony som gör en bra närvaro på baksidan och i mitten av det klassiska trafikljuskamerans arrangemang, med sin 64 megapixlar upplösning och en bländaröppning på f / 1,6. Den är kopplad till en ultravidvinkel från 50 megapixlar med en amplitud på 116 grader och ett teleobjektiv för det 8 megapixel optisk zoom till 9x hybrid optiskt stabiliserad som huvudsensor. Missa inte laserautofokusen, medan den främre kameran är på 16 megapixel.

Inte bara kameratelefon, denna smartphone består av många kvaliteter. Med en 6,67-tums 144 Hz Amoled-skärm för kompromisslös grafikprestanda ligger Nubia z40 pro i toppen av rankingen.

Chipet är inrymt under kroppen Snapdragon 8 gen1. Tillsammans med 12 eller 16 GB ram och upp till 1 TB internminne gör enheten lyhörd och blixtsnabb. Mjukvaran har ett MyOs 12-gränssnitt baserat på Android 12 och ljudet hörs högt och tydligt tack vare stereohögtalarna. På anslutningssidan är 5G nu oundvikligt och Nubia z40 saknar det inte.

En annan bra funktion är magnetisk batteriladdning, som kan använda Apples MagSafe-liknande system med dedikerade 15-watts laddare.

Priser som lanseras i Kina och omvandlas till euro börjar från 480 euro upp till 850 euro för versionen med bredare RAM/ROM. En rimlig kostnad för den erbjudna enheten. När denna vackra smartphone skulle landa i Europa kunde vi se en prisuppgång.

Relaterade Artiklar

Back to top button