Zoom: med denna nyhet kommer alla att vara i ett mötesrum

Stora nyheter i sikte för Zoom, videokonferensappen som gjorde sin förmögenhet sedan utbrottet av Covid-19-pandemin. Många uppdateringar som har sett några små förändringar och mycket stabilitet. Denna nyhet har dock bara den otroliga och kommer att revolutionera sättet att göra det videokonferenser. Tack vare Zoom kommer alla, även om de är bekväma hemma, att vara i ett Mötesrum. Här är detaljerna.

Med “Immersive View” blir zoomen aldrig densamma

Framgången med Zoom Meeting fortsätter. Tänk bara att sedan 2020 har hans inkomster ökat med 369% jämfört med föregående år. Jättesteg för Zoom Meeting, den mest nedladdade videokonferensappen i världen. Uppenbarligen måste allt gå hand i hand och därför har något mycket innovativt implementerats. Tack vare “Uppslukande utsikt”Videokonferenser kommer aldrig att bli sig likt igen.

I grund och botten, tack vare detta nya alternativ, kommer Zoom att dra fördel avartificiell intelligens att återskapa en konferensrum där deltagarna ser ut att vara närvarande. Denna funktion kommer att implementeras för alla och det är inte nödvändigt att ha prenumererat på en av “pro”-planerna.

Varje användare kommer att placeras automatiskt av Zoom, eller enligt arrangörens vilja, på ett proportionellt sätt i det virtuella rummet. Du kan välja en av bakgrunder tillgänglig i appen eller en trogen återgivning av ett företagsmötesrum eller annat rum.

David BallZooms produktmarknadsföringsspecialist, beskrev det nya alternativet enligt följande: “”.

Sammanfattningsvis kan man säga att det kommer att bli riktigt intressant att experimentera med denna nya möjlighet som Zoom erbjuder. Konferenserna kommer att verka mycket mer realistiska och dessa tekniker kan utnyttjas även efter, förhoppningsvis, Covid-19 har utrotats. Ny teknik kommer som, kanske utan denna pandemi, inte ens skulle ha förverkligats.

Men var försiktig för även för Zoom finns det ett farligt fel.

Relaterade Artiklar

Back to top button