Zoom har en nyhet: filter till Snapchat, brusreducering och mycket mer

Zoom, en app för gruppvideosamtalhar officiellt tillkännagett alla dess nyheter, inklusive Snapchat-liknande filter, brusreducering och mer. Den virala appen, som nyligen publicerade sin egen skärm för videosamtal, har uppdaterats för att ge en roligare och mer omfattande användarupplevelse.

Genom ett pressmeddelande förklarade Zoom att med dessa nya funktioner som följer med version 5.2, försöker de erbjuda sina användare möjlighet att må bättre i sin virtuella möten, för att kunna uttrycka sig och skapa roliga stunder. För detta har de lanserat en rad nya funktioner, såsom klistermärken eller filter, som även kan inaktiveras om så önskas. Nedan detaljerar vi allt som når den populära plattformen.

Zoom-appen har varit en av de mest nedladdade de senaste månaderna.

Först och främst finns det filtren, eftersom det nu med Zoom är möjligt att bära ett enhörningshorn, en ögonlapp som en pirat eller flygglasögon, bland annat. Några filter som hjälper till att göra möten, oavsett om de är på jobbet eller med vänner, roligare. Det är också möjligt att använda färgfilter för att förvandla din video till svartvitt fototill exempel.

Å andra sidan har säkerheten också förbättrats, eftersom granulär retuscheringsintensitetskontroll och förbättrade ljusinställningar finns nu tillgängliga för att hålla sig väl upplysta i alla typer av ljus. Du kan till och med ändra ljusstyrkan på panelen och mängden hudmjukhet.

Det kan intressera dig | Grundlig! Zoomproblem låter vem som helst delta i privata videosamtal.

Nya säkerhetsalternativ, klistermärken, reaktioner och fler funktioner

Filter kommer till Zoom, videosamtalsappen.

En annan intressant nyhet är förmåga att tysta brus, som en fläkt eller en hund som skäller i bakgrunden, tack vare förbättrad bakgrundsbrusreducering på plattformen. På den låga miljön kan mjuk bakgrundsmusik också komplettera en yogaklass eller spelkväll. Sålänge hög undertryckande funktion ger distraktionsfritt ljud så att viktiga möten och presentationer kan låta som bäst.

reaktioner kommer också med vilka användare kan dela vad de känner genom att helt enkelt klicka på knappen för denna funktion. Slutligen innehåller den populära videosamtalsappen också nya sätt att imponera på andra, till exempel möjligheten att presentera en PowerPoint med en virtuell bakgrund.

I detta fall, videon kommer att läggas över på bilderna, på samma sätt som programledarna för tv-timmen. Dessutom kan videon flyttas var som helst på skärmen och till och med ändra storlek. Vissa funktioner är redan tillgängliga med den senaste versionen av Zoom.

Relaterade Artiklar

Back to top button