Zombies: Här är generna som lever vidare efter döden

Vanligtvis när hjärtat stannar tror alla att hjärnan också stannar. Många tror på livet efter döden. Men bortom vad varje enskild människa påstår om vad som händer efter att en person mist livet, den här sensationell upptäckt kommer att lämna alla mållösa. Gener hittades”zombie”Som aktiveras i hjärnan efter döden.

I praktiken aktiveras de gliaceller så att de kan städa upp de skador som orsakats av nervsystem. Publicerad i tidningen Vetenskapliga rapporterdenna studie genomfördes av forskare frånUniversity of Illinois i Chicago. Här är alla detaljer och vetenskapliga uttalanden om dessa “zombies”.

Zombier finns, men de är inte farliga

Ja, vi kan börja den här artikeln med att säga det zombies finns, men de är inte farliga. Tvärtemot vad många kanske tror är dessa gener som finns i gliaceller de löser skadan av nervsystemet. Detta dem post mortem funktion avslöjar nya förväntningar gällande behandling av sjukdomar som t.ex Alzheimers och andra neurologiska störningar. Det kan till exempel också vara användbart i framtiden för dem som lider av schizofreni Och autism.

Här är hur neurologen Jeffrey Loeb beskrev upptäckten av “zombies”.

“”.

I grund och botten, efter döden finns det tydliga förändringar i generna i hjärnvävnaderna. Dessa studier har visat att det är bra 80 % av generna finns kvar stabil för väl 24 timmar. Dessa zombies spelar olika aktiviteter. De som är involverade i minnesprocesserna är dock de som försämras snabbast.

“”, specificerade Loeb.

Kort sagt, efter upptäckten av superresistenta 3D-nanomaterial, anländer nu hjärnzombies. Vi bör känna stolthet över de framsteg som människan gör inte bara inom det tekniska vetenskapliga området, utan också inom det medicinska området.

Relaterade Artiklar

Back to top button