Zapier SMS: 5 coola saker du kan göra

Zapier automation låter dig ta emot varningar när vissa villkor är uppfyllda. Potentialen för dessa verktyg är nästan obegränsad, och de används av människor, allt från människor som vill förenkla vissa aspekter av sina liv till företagsägare med dussintals Zaps som nästan driver eget.

En av de mest kraftfulla funktionerna hos Zapier är integrationen med SMS . Med detta verktyg kan du skicka SMS -meddelanden som svar på ett antal olika situationer och förhållanden. Detta är särskilt användbart på grund av hur beroende människor är av sina telefoner. Forskning visar att 83 % av millennials öppnar textmeddelanden inom 90 sekunder efter att de fått dem.

Jämför det med hur ofta e-postmeddelanden ignoreras och du har en enorm potential till hands. Om du letar efter idéer om hur du kan använda Zapier SMS-tjänster(Zapier SMS), kolla in dessa alternativ.

1. Skaffa Zapier SMS-varningar(Zapier SMS Alerts) om inlägg i google kalender.(Google Kalender)

Det finns inget mer skrämmande än att bli påmind i sista minuten om ett möte eller en händelse du inte var förberedd på. Det är alldeles för lätt att ignorera kalendervarningar på din telefon, och e-postpåminnelser drabbas ofta av samma öde.

Å andra sidan kan du anpassa Zapier för att meddela dig om kommande evenemang Google kalender. (Google Kalender)Zapier håller reda på kommande händelser i din Google Kalender(Google Calendar) och skickar dig en varning i förväg så att du inte blir överraskad.

För att detta ska fungera måste du tillhandahålla Zapier tillgång till ditt konto Google Kalender och anslut telefonnumret via SMS från Zapier .

2. Få texten när du har en följare på Rycka till(Twitch-följare)

Om du är en kommande spelstreamer som precis har börjat i din karriär, bör du fokusera på att utöka din publik. Naturligtvis är detta lättare sagt än gjort. Fastän Zapier kanske inte hjälper dig att locka massorna med dina kunskaper Fortnite det kan hålla dig uppdaterad när du får följare.

Du kan skapa Zap vem ska skicka dig Zapier SMS(Zapier SMS) när du får en ny prenumerant Rycka till . Detta kan hålla telefonen surrande hela kvällen om du får en bra löprunda, men det är också ett bra sätt att hålla reda på antalet prenumeranter efter att du har laddat ner strömmarna och kommit igång med riktiga saker.

För att göra detta måste du ansluta ditt konto Rycka till till Zapier .

3. Bli meddelad om viktiga bokstäver(Viktigt mejl)

Om du är typen som ignorerar din inkorg för att den fylls för snabbt, kan det hjälpa att ansluta Zapiers inbyggda e-postparser till en utbytestjänst. SMS – meddelanden. Om du säger åt e-postanalysatorn att leta efter vissa nyckelord som indikerar ett viktigt meddelande (deadline, uppgift, förfallodatum, etc.), då kan du automatiskt upptäcka dessa e-postmeddelanden och få en textvarning.

Sådan Zap hjälper dig att hålla koll på din arbetsbörda oavsett hur upptagen du är. Det hjälper också till att se till att du inte missar viktiga e-postmeddelanden bara för att de hamnat i din inkorg mitt i en uppsjö av skräppost.

4. Skicka text när du laddar upp en video

Om du är en innehållsskapare eller utbildare kan du informera dina prenumeranter eller elever när en ny video släpps. Även om det alltid finns möjlighet att prenumerera på en kanal, kan ett textmeddelande vara den personliga touch du behöver för att nå ut till tittarna.

Men det är här det blir lite mer komplicerat. Fastän SMS från Zapier – bra verktyg för självmeddelanden, du måste registrera dig med en av de andra meddelandetjänsternaZapier för att skicka textmeddelanden till nummer du inte äger. Var och en av dessa tjänster har sin egen uppsättning riktlinjer, så se till att kolla in dem innan du börjar.

Du måste skapa ett konto hos den meddelandetjänst du väljer ( Twilio är ett bra ställe att börja), samt att länka ditt konto Youtube eller annan videoplattform med Zapier för att skicka meddelanden automatiskt.

Som en sidoanteckning kan du använda densamma Zap i omvänd ordning för att övervaka specifika kanaler Youtube för nytt innehåll.

5. Skicka ett meddelande till din partner(Träningspartner) efter träningspass när du avslutat ditt träningspass

Det är mycket lättare att hålla sig i form när du har någon att träna och pigga upp dig, men det är inte alltid lätt att komma ihåg att de vet att du har jobbat hårt. Om du vill hålla dig ansvarig inför din gymkompis kan du göra det genom att länka din träningsapp till Zapier .

Strava – ett bra val. Oavsett om du cyklar eller springer kan du anpassa Zap som spårar Strava och skickar SMS Zapier(Zapier SMS) när du avslutar en åtgärd i Strava . Det här är ett bra sätt att hålla din gympartner informerad och motiverad att hänga med.

Zapier SMS-gränser

Även om det integrerade SMS(SMS) – Zapier-tjänsten är kraftfull, det finns några saker du behöver tänka på (några saker du behöver tänka på). för det första(Först) , Zapier kan skicka maximalt 15 meddelanden per timme, och du kan bara skicka meddelanden inom USA och Storbritannien.

Dessutom kan du bara skicka meddelanden till nummer som är verifierade och tilldelade ditt konto. Meddelanden är också begränsade till 153 tecken långa och alla meddelanden som skickas till Storbritannien kommer att ersättas med ett brittiskt nummer, oavsett dess ursprungliga nummer.

Dessa skydd är utformade för att förhindra systemmissbruk och skräppost från andra användare. Men om du vill kontakta personer som inte finns på din lista kan du göra det genom en av de andra meddelandetjänsterna som finns på Zapier .

Zapiers automatiseringar gör att du kan få varningar när specifika villkor är uppfyllda. Potentialen för dessa verktyg är nästan obegränsad och utnyttjas av människor, allt från individer som vill effektivisera vissa aspekter av sitt liv till företagsägare med dussintals Zaps som nästan driver sin verksamhet.

En av de mest kraftfulla funktionerna hos Zapier är SMS-integreringen. Genom detta verktyg kan du skicka ut SMS som svar på en rad olika situationer och förhållanden. Det är särskilt användbart på grund av hur trådbundna människor är till sina telefoner. En studie visar att 83 % av millennials öppnar textmeddelanden inom 90 sekunder efter att de fått dem.

Jämför det med hur ofta e-postmeddelanden ignoreras och du har en enorm potential till hands. Om du letar efter idéer om hur du använder Zapier SMS-tjänster, kolla in dessa alternativ.

1. Få Zapier SMS-varningar för Google Kalenderposter

Ingenting är riktigt så hemskt som en sista-minuten-påminnelse om att du har ett möte eller en händelse som du inte har förberett dig för. Det är för lätt att ignorera kalendervarningar på din telefon, och e-postpåminnelserna möter ofta samma öde.

Å andra sidan kan du ställa in Zapier för att uppmärksamma dig på kommande Google Kalender-händelser. Zapier övervakar din Google-kalender för kommande evenemang och skickar en varning till dig i förväg så att du inte blir överraskad helt.

För att detta ska fungera måste du ge Zapier åtkomst till ditt Google Kalender-konto och ansluta ett telefonnummer via SMS från Zapier.

2. Ta emot ett sms när du får en Twitch-följare

Om du är en kommande spelstreamer som precis har börjat i världen, vill du fokusera på att utöka din publik. Naturligtvis är detta lättare sagt än gjort. Även om Zapier kanske inte hjälper dig att tilltala massorna med dina kunskaper, kan det hålla dig uppdaterad när du får följare.

Du kan skapa en Zap som skickar ett Zapier SMS-meddelande när du får en ny följare på Twitch. Detta kan hålla telefonen surrande hela kvällen lång om du springer bra, men det är också ett bra sätt att hålla ett öga på antalet följare efter att du laddat upp streams och har hanterat verkliga sysslor.

Du måste koppla ditt Twitch-konto till Zapier för detta.

3. Ta emot meddelanden om viktiga e-postmeddelanden

Om du är typen som ignorerar din inkorg eftersom den blir full för snabbt, kan det hjälpa att ansluta Zapiers inbyggda e-postparser till en SMS-tjänst. Om du säger åt e-posttolken att övervaka efter särskilda nyckelord som skulle beteckna ett viktigt meddelande (deadline, tilldelning, förfallodatum, etc.), då kan du automatiskt upptäcka dessa e-postmeddelanden och få en text som varnar dig.

En sådan här Zap hjälper dig att hålla koll på din arbetsbörda oavsett hur upptagen du är. Det hjälper också till att säkerställa att du inte missar viktiga e-postmeddelanden bara för att de kom till din inkorg mitt i en storm av skräppost.

4. Skicka en text när du laddar upp en video

Om du är en innehållsskapare eller en instruktör kanske du vill hålla dina följare eller elever uppdaterade när en ny video går live. Även om det alltid finns möjlighet att prenumerera på en kanal, kan ett textmeddelande vara den personliga touch du behöver för att nå ut till tittarna.

Det är här det blir lite knepigt, dock. Medan SMS från Zapier är ett utmärkt verktyg för att skicka meddelanden själv, måste du registrera dig för en av de andra meddelandetjänsterna på Zapier för att skicka texter till nummer du inte äger. Var och en av dessa tjänster har sin egen uppsättning riktlinjer, så se till att bekanta dig med dem innan du börjar.

Du måste skapa ett konto med den meddelandetjänst du väljer (Twilio är ett bra ställe att börja), samt länka ditt YouTube- eller annan videoplattformskonto till Zapier så att meddelandena slocknar automatiskt.

Som en sidoanteckning kan du använda samma Zap omvänt för att övervaka specifika YouTube-kanaler för nytt innehåll.

5. Sms:a din träningspartner när du är klar med ett träningspass

Det är mycket lättare att hålla sig i form när du har någon att träna och heja på dig, men det är inte alltid så lätt att komma ihåg att låta dem veta att du svettats. Om du vill hålla dig ansvarig inför din gymkompis kan du göra det genom att länka din träningsapp till Zapier.

Strava är ett gediget val. Oavsett om du cyklar eller springer kan du sätta upp en Zap som övervakar Strava och skickar ett Zapier-SMS när du avslutar en aktivitet i Strava. Det här är ett bra sätt att hålla din gympartner informerad och motivera dem att hänga med.

Zapier SMS-begränsningar

Även om Zapiers integrerade SMS-tjänst är kraftfull, finns det några saker du måste tänka på. För det första kan Zapier bara skicka upp till 15 meddelanden per timme, och du kan bara skicka meddelanden inom USA och Storbritannien.

Dessutom kan du bara skicka meddelanden till nummer som är verifierade och fixerade till ditt konto. Meddelanden är också begränsade till endast 153 tecken långa – och alla meddelanden som går till Storbritannien kommer att åsidosättas med ett brittiskt nummer, oavsett dess ursprungliga nummer.

Dessa skydd är på plats för att förhindra människor från att missbruka systemet och spamma meddelanden till andra. Men om du vill nå ut till personer som inte finns på din lista kan du göra det genom en av de andra meddelandetjänsterna som finns på Zapier.