Z Fold3 går till tortyrbänken hos JerryRigEverything och gör det riktigt bra


Det är något nästan tillfredsställande (även sadistiskt) med att se en smart telefon att bli mobbad av JerryRigAllt. Och den här veckan är det Samsung Galaxy Z Fold 3 som klarade denna fruktansvärda prövning.

Om den senaste hopfällbara telefonen från det sydkoreanska märket har uppnått nästan felfri prestanda, visning och till och med kvaliteten på sina bilder, kan vissa användare ifrågasätta dess robusthet. Z Fold 2 glänste faktiskt inte särskilt av sin robusthet, men dess efterföljare klarar sig förmodligen mycket bättre!

Läs också:
Om du vill dra nytta av alla funktioner i Galaxy Z Fold 3 behöver du inte låsa upp starthanteraren

Solid inuti och utanpå?

Återigen är det YouTube-kanalen JerryRigAllt som noggrant dissekerar Samsung Galaxy Z Fold 3. Möjligheten att se att det förstärkta Gorilla Glass Victus-glaset (på frontpanelen och kamerorna på baksidan) håller emot repor som kan orsakas av nycklar eller ett mynt… vilket motsvarar 6 på Moh hårdhetsskalan. Tyvärr är smarttelefonens inre skärm ömtåligare eftersom den redan visar allvarliga repor från nivå 2.

En annan bra poäng, den oleofobiska beläggningen skyddar mobilen väl mot stänk, men akta dig för damm som verkar lämna repor runt insidan av skärmen. Slutligen är vikmekanismen ganska robust, vilket inte är fallet med pennan som går sönder för snabbt.

Källor: Android-polisen, JerryRigAllt

Relaterade Artiklar

Back to top button