YouTube-videoidéer: De mest populära YouTube-videotyperna

Det har aldrig funnits en bättre tid att starta en kanal på Youtube(Youtube-kanal). Fler människor vänder sig till sociala och oberoende former av media än någonsin tidigare, med många unga tittare som helt vänder sig bort från tv-nätverk.

Populära videor på Youtube(YouTube) visas ofta miljontals gånger. Detta har inte gått obemärkt förbi hos annonsörer och sponsorer, och det är ingen överraskning att egenproducerade videor blir lika populära som traditionella former av digital underhållning.

De mest populära videotyperna på Youtube kan variera mycket, men de faller ofta i samma kategorier. Om du letar efter idéer för YouTube-video(YouTube-video), det här är det perfekta stället att börja.

Unboxing video(Unboxa videor)

Alla älskar känslan som kommer av att upptäcka något nytt. Oavsett om det är det senaste teknisk anordning(teknisk enhet), kläder, kosmetika eller leksaker, uppackningsvideor förblir bland de mest populära videorna på Youtube .

Det fina med att unboxa videor är hur flexibla de kan vara. Allt från den senaste iPhone till militära ransoner från första världskriget(Första världskriget) , lockar ett stort antal tittare, och för att börja behöver du bara smartphone kamera(smarttelefonkamera) och stationär dator.

Produktrecensioner(Produktrecensioner)

Grundliga recensioner(Grundliga recensioner) av konsumentprodukter blir den dominerande kraften på Youtube . Marques Brownlee en populär recensionskanal med över 11 miljoner prenumeranter, laddar ofta upp djupgående recensioner av alla de senaste utgåvorna i teknikvärlden.

Det är dock inte begränsat till tekniska recensioner, sneakers, barnleksaker och till och med militära ransoner som går tillbaka till före första världskriget, som får miljontals visningar dagligen.

Teknikförklaring(Teknik förklaras)

Om du är bekant med det populära enhet eller datorprogram(enhet eller datorprogram), varför inte dela din kunskap med en onlinepublik? Du är troligen en avancerad användare. applikationer och enheter(appar och enheter) som du använder dagligen. Youtube videor(YouTube) , som förklarar alla typer av tekniker, är fortfarande populära som aldrig förr.

Om du letar efter idéer för YouTube-video(YouTube-video) i det här området är allt från fullständiga steg-för-steg-instruktioner för enheter till snabba tips som förklarar vissa tekniska funktioner solida ämnen för videor om Youtube(Youtube videor). Se en video från vår egen Youtube-kanal(YouTube-kanalen) upp!

Videoblogg(Vloggar)

Videobloggare(Video) på Youtube samla miljontals visningar genom att uttrycka personliga åsikter om populära ämnen eller helt enkelt genom att dela sitt dagliga liv med sin publik. Många kombinerar vloggning med andra former av media som musik, konst eller spel.

Videoblogg(Vloggning) är unik bland kategorierna YouTube-video(YouTube-video) eftersom alla tar med sig något annat. Från YouTube-kändisar som Logan Paul och Liza Koshy till mer intima (men fortfarande mycket framgångsrika) kanaler som Frannerd, vloggning är ett enkelt sätt att bygga en lojal följare.

Om du har en åsikt, en idé eller bara vill ha något från hjärtat, är att starta en vlogg ett bra sätt att bli youtuber(Youtuber).

komedi(Komedi)

Om du gillar att få folk att skratta är det att skapa komedi Youtube kanske för dig. Vissa komedikanaler överlappar med vloggar eller spel(vlogga eller spela) men Youtube också en idealisk plattform för sketchkomiker som Gus Johnson.

Från roligt kommentarer(spelkommentar) till spel till anarkiska matlagningstips – Youtube startade många komikers karriärer.

Skönhet och mode tips(Skönhets- och modetips)

Har du ett skarpt öga för en fantastisk outfit? Du(Är) smeta in handen med mascara, en penna för mun(läppliner) och skuggor(ögonskugga) för ögonlock? Att visa dig hur du lägger den perfekta sminken eller väljer kläder som kompletterar din kropp är ämnen som ständigt efterfrågas på Youtube .

Skönhetsrelaterade videor fick över 169 miljarder visningar 2018 under 2018 och det här antalet kommer att växa ännu mer under de kommande åren. Du behöver inte det senaste sminket eller de dyraste kläderna, instruktionsvideor” gör det själv” är lika populära. (DIY) Oavsett vad du har stil eller teknik(stil eller teknik), dela de färdigheter du har lärt dig med världen.

Video om djur och husdjur(Djur- och husdjursvideor)

Får du en klocka lycka och nöje(lycka och tillfredsställelse) tittar på dina husdjur? Att döma av synpunkterna på Youtube , hela Internet gör samma sak. Att fotografera sitt husdjur i vardagen kan tyckas konstigt, men det är just därför skotsken vik katt (vik katt)Maru(Maru) kom in Guinness rekordbok (Guinness World Recordholder) som det mest sedda djuret på YouTube (för det mest sedda djuret på YouTube) .

Detta gäller inte bara katter – hundar, råttor, hästar, grisar, till och med insekter och ormar. Nästan varje djur har en hängiven fanbas.

Spel på YouTube(Spel på YouTube)

Om spel är din passion, Youtube är det perfekta stället att dela det. Enligt eget Google Consumer Insights-grupper(Consumer Insights-teamet), två av de fem bästa YouTube-kanalerna med flest prenumeranter är spelrelaterade) .

Oavsett om du delar med dig av tips och teorier om dina favoritspel, pratar om mindre kända spel eller visar hur dominerande du är i ” Kunglig strid(Herre på täppan)”, spel och youtube(spel och YouTube) går hand i hand.

Pedagogiska videor(Utbildningsvideor)

YouTube har blivit en av de största lärresurserna online. Oavsett om folk vill lära sig om akademiska ämnen, få matlagningstips eller bli mer produktiva, fortsätter instruktionsvideor att växa i popularitet.

Inte alla utbildningens innehåll(utbildningsinnehåll) bör vara seriöst. Den vanvördiga och ibland bisarra stilen av Vsauce (konstig stil av Vsauce) var en favorit på Youtube i över tio år nu.

Börja skapa idag(Börja skapa idag)

Det finns många populära typer av videor på Youtube(YouTube-videor) , och den här listan med videoidéer på Youtube bör hjälpa dig att bestämma vilken typ av innehåll du vill skapa. När du har bestämt dig för ett ämne är du redo att skapa din första kanal på Youtube(Youtube-kanal).

Nästan alla populära kanaler Youtube det finns en sak gemensamt: uthållighet. Ladda ner(Ladda upp) videor som du gillar att titta på regelbundet och du kommer att belönas med en växande lojal publik.

Det har aldrig funnits en bättre tid att starta en YouTube-kanal. Fler människor vänder sig till sociala och oberoende former av media än någonsin tidigare, med många unga tittare som helt vänder sig bort från tv-nätverk.

Populära YouTube-videor visas ofta miljontals gånger. Detta har inte gått obemärkt förbi hos annonsörer och sponsorer, och det är ingen överraskning att egenproducerade videor blir lika populära som traditionella former av digital underhållning.

De mest populära typerna av videor på YouTube kan variera mycket, men de faller ofta under samma kategorier. Om du letar efter YouTube-videoidéer är det här det perfekta stället att börja.

Unboxing videor

Alla älskar känslan som kommer av att öppna något nytt. Oavsett om det är den senaste tekniska enheten, kläder, smink eller leksaker, förblir unboxningsvideor bland de mest populära videorna på YouTube.

Det fina med att unboxa videor är hur flexibla de kan vara. Allt från den senaste iPhonen till militära ransoner från första världskriget lockar enorma mängder tittare, och du behöver bara en smartphonekamera och en bordsskiva för att komma igång.

produktrecensioner

Grundliga recensioner av konsumentvaror håller på att bli en dominerande kraft på YouTube. Marques Brownlee, en populär recensionskanal med över 11 miljoner prenumeranter, laddar ofta upp grundliga recensioner av alla de senaste utgåvorna i teknikvärlden.

Det är dock inte bara begränsat till tekniska recensioner, sneakers, barnleksaker och till och med militära ransoner som går tillbaka till före första världskriget får miljontals dagliga visningar.

Teknik förklaras

Om du känner dig runt en populär enhet eller datorprogram, varför inte dela din kunskap med en onlinepublik? Du är förmodligen en expertanvändare av apparna och enheterna du använder dagligen. YouTube-videor som förklarar alla former av teknik är fortfarande lika populära som någonsin.

Om du letar efter YouTube-videoidéer på det här området är allt från fullständiga genomgångar av en enhet till snabba tips som förklarar vissa funktioner i tekniken solida ämnen för YouTube-videor. Kolla in en video från vår egen YouTube-kanal ovan!

Vloggar

Videobloggare på YouTube lockar till sig miljontals visningar, ger personliga synpunkter på populära ämnen eller delar helt enkelt sin vardag med sin publik. Många kombinerar vloggning med annan typ av media som musik, konst eller spel.

Vloggning är unikt bland YouTube-videokategorier, eftersom alla har något annat till bordet. Från YouTube-kändisar som Logan Paul och Liza Koshy till mer intima (men fortfarande mycket framgångsrika) kanaler som Frannerd, vloggar är ett enkelt sätt att bygga en lojal publik.

Om du har en åsikt, idé, eller bara vill få något från bröstet, är att starta en vlogg ett bra sätt att bli en YouTuber.

Komedi

Om du älskar att få folk att skratta kan det vara något för dig att skapa komedi för YouTube. Vissa komedikanaler går över med vloggning eller spel, men YouTube är också den perfekta plattformen för sketchkomiker som Gus Johnson.

Från roliga spelkommentarer till anarkiska matlagningstips, YouTube har kickstartat många komikers karriär.

Skönhet & mode tips

Har du ett skarpt öga för en fantastisk outfit? Är du en duttig hand med mascara, läppliner och ögonskugga? Att visa hur man lägger perfekt smink eller väljer kläder som kompletterar din kropp är ämnen som ständigt efterfrågas på YouTube.

Skönhetsrelaterade videor fick över 169 miljarder visningar under 2018, och den siffran kommer att växa ännu mer under de kommande åren. Du behöver inte det senaste sminket eller de dyraste kläderna, DIY-instruktionsvideor är lika populära. Oavsett din stil eller teknik, dela de färdigheter du har lärt dig med världen.

Djur- och husdjursvideor

Får du timmar av glädje och tillfredsställelse av att titta på dina husdjur? Enligt YouTube-visningar gör hela internet det också. Att filma ditt husdjur i sin dagliga rutin kan tyckas konstigt, men det är just detta som gjorde Maru – en Scottish Fold-katt – till en Guinness världsrekordhållare för det mest sedda djuret på YouTube.

Allt handlar inte heller om katter – hundar, råttor, hästar, grisar, till och med insekter och ormar. För nästan alla djur som finns väntar en lojal fanbas.

GamingOnYouTube

Om spel är din passion är YouTube det perfekta stället att dela det. Enligt Googles eget Consumer Insights-team är två av de fem bästa YouTube-kanalerna med flest prenumeranter spelrelaterade.

Oavsett om du delar med dig av tips och teorier om dina favoritspel, lyfter fram en mindre känd version eller visar hur mycket du dominerar i en Battle Royale, så går spel och YouTube hand i hand.

pedagogiska videor

YouTube har blivit en av de största onlineresurserna för lärande. Oavsett om folk vill lära sig om akademiker, få matlagningstips eller bli mer produktiva, fortsätter populariteten för videor som lär ut att växa.

Allt utbildningsinnehåll behöver inte vara seriöst. Den vanvördiga och ibland konstiga stilen hos Vsauce har varit en fast favorit på YouTube i över ett decennium.

Börja skapa idag

Det finns många populära typer av YouTube-videor, och den här listan med YouTube-videoidéer bör hjälpa dig att ta reda på vilken typ av innehåll du vill skapa. När du har bestämt dig för ett ämne är du redo att skapa din första YouTube-kanal.

Nästan alla populära YouTube-kanaler har en sak gemensamt: konsekvens. Ladda upp videor som du skulle tycka om att titta på regelbundet, och du kommer att belönas av en växande lojal fanbas.