YouTube TV stöder nu 5.1 surround på Google TV, Android TV och Roku

YouTubeTV_cropped_0x0

Vissa YouTube TV-användare tänker förmodligen “äntligen! “. I själva verket erbjuder livestreamingtjänsten nu stöd för 5.1 surroundljud på Roku, Google TV och Android TV.

Andra plattformar kommer snart att påverkas.

YouTube TV vinner intresse på tre plattformar

YouTube TV, den amerikanska streamingtjänsten som har samlat ett stort antal kanaler över Atlanten sedan 2017, har äntligen bara tänkt lite mer på användare med utrustning som kan spela 5.1-surroundljud. Även om vissa tv-plattformar och modeller redan stödde det, var detta inte fallet för tre stora plattformar, nämligen Roku, Android TV eller Google TV.

Det är nu gjort, men andra produkter, som spelkonsoler, Apple TV eller Fire TV, väntar fortfarande. Naturligtvis är inte allt innehåll som erbjuds på YouTube TV i 5.1, och det kommer ofta fortfarande att vara nödvändigt att nöja sig med stereo.

Om denna information inte riktigt berör Frankrike är det intressant att notera att YouTube TV fortfarande skulle vara, enligt de senaste siffrorna för slutet av 2020, den näst viktigaste livestreamingtjänsten i USA, bakom Hulu med Live TV.

Om samma ämne:
YouTube: den här efterlängtade funktionen kommer äntligen till Android TV

Källa: digitala trender

Relaterade Artiklar

Back to top button