YouTube: Snart kommer endast 4K-videor att betalas

YouTube Premium är den betaltjänst som erbjuds användare som genom att prenumerera på prenumerationen kan dra nytta av riktigt användbara tilläggstjänster, som att spela upp videor även i bakgrunden, möjligheten att ladda ner innehåll och framför allt möjligheten att se videor utan att vara avbryts av reklam. I prenumerationen ingår även tillgång till YouTube Music, YouTube Kids och YouTube Gaming.

Tjänsten kan snart erbjuda en annan möjlighet och nyheterna kanske inte gläder alla användare som inte är villiga att prenumerera. En funktion som hittills varit urskillningslöst tillägnad alla användare kan faktiskt bli snart prerogativ för Premium-medlemmar.

YouTube tillåter dig bara att titta på 4K-videor om du prenumererar på Premium!

Enligt vissa användare kan YouTube snart göra det 4K-video ett privilegium för Premium-medlemmar. Plattformen kan därför uppdatera sig själv på mycket kort tid och fortsätta med införandet av den nya gränsen som inte kommer att tillåta icke-prenumeranter att spela upp videor med maximal upplösning.

Youtube

Ett foto som delas på nätverket låter dig observera ordalydelsen som speciellt infogats av jätten bredvid knappen som vanligtvis är tillägnad övergången till 4K.

Användare som inte prenumererar kommer därför att ha innehållet tillgängligt med en maximal upplösning på 1080p. Visualiseringen av video i 4K eller 8K det kommer bara att vara möjligt efter uppgradering till Premium.

Plattformen har ännu inte bekräftat introduktionen av uppdateringen. Det som framkom kunde uteslutande hänvisa till ett tillfälligt test utfört av jätten, som med tanke på användarnas missnöje kunde gå tillbaka i sina steg och lägga projektet åt sidan.

Relaterade Artiklar

Back to top button