YouTube: här är videon som har överskridit 10 miljarder visningar

I november förra året hade videon till låten Baby Shark överträffat videoklippet av låten Despacito när det gäller antalet visningar på YouTube, bli den mest sedda videon någonsin på plattformen.

Men nu, Babyhaj nyligen passerat den extraordinära milstolpen av 10 miljarder vyer. Låt oss ta reda på alla detaljer i videon tillsammans.

YouTube: Baby Shark överträffar 10 miljarder visningar

Baby Shark Dance har sett en “rättvis” popularitet de senaste åren tack vare memes: videon var faktiskt laddades upp i juni 2016 och fram till 2019 hade den bara 2 miljarder visningar. Innehållet publiceras av Pinkfong, en sydkoreansk utbildningskanal som tillhör det sydkoreanska företaget SmartStudy.

Kanalen har lagt upp tusentals videor, men ingen av dem har någonsin kommit i närheten av framgången med Baby Shark Dance. Pinkfong VD, Min-Seok Kimberättade för The Independent: “”.

Videon är drygt två minuter lång och visar en undervattensvärlden återskapad som om det vore en tecknad serie, där barn dansar medan de sjunger melodin. Balett har nu blivit den mest dansade bland barn runt om i världen. Du behöver bara gå till plattformen och ta en titt på den.

Relaterade Artiklar

Back to top button