YouTube Go kommer inte längre att vara tillgängligt från och med augusti

YouTube Go den kommer att inaktiveras permanent i augusti. YouTube-teamet sa att det avbryter det lätta alternativet till sitt eget huvudapp, främst för att det har blivit föråldrat med tiden. YouTube Go byggdes för konsumenter i områden där anslutningen är ojämn, mobildataavgifter är oöverkomliga och lågpristelefoner som inte kunde använda huvudappen såväl som dyrare enheter var vanliga.

Teamet förklarade att från den första releasen av under 2016 gjorde YouTube flera förbättringar av prestandan för huvudappen. Några av dessa förbättringar hjälper kärnappen att köras mer effektivt låga änden och för personer med långsamma internetanslutningar.

YouTube Go släpptes 2016

Teamet säger också att de arbetar med nya kontroller för att hjälpa konsumenter att minska sin mobildataanvändning om de bara har en Begränsad åtkomst till dem, även om det inte står när den nya funktionen kommer att finnas tillgänglig. Go-användare rekommenderas nu att ladda ner hela Ansökan, som, till skillnad från den lätta versionen, låter människor kommentera, posta, skapa innehåll och använda den mörka stilen.

YouTube Go var först tillgängligt i Indien och Indonesien innan det slutade testa och flytta till allmän version 2017. Under 2018 utökade YouTube den till över 130 länder, vilket gjorde att fler användare kunde ladda ner appen på 10 MB. Som 9to5Google påpekar ifrågasätter detta Android Gos framtida lönsamhet operativ system gör att lågpristelefoner kan köras snabbare, men det kan komma en tid då den grundläggande Android-plattformen kan köras lika effektivt på billiga smartphones.

Relaterade Artiklar

Back to top button