YouTube Go kommer att släppas sommaren 2022

YouTube © © rafapress / Shutterstock.com

Det finns fortfarande några platser lediga på “Google-kyrkogården”…

YouTube Go kommer verkligen att ansluta sig till Snapshot, My Maps, Cloud Print, Fiber TV eller till och med Allo, bland de saknade.

YouTube Go, kommer snart” Dödad av Google »

YouTube Go-applikationen lanserades 2017 och är en lättversion av det viktiga YouTube, särskilt utan kommentarer, eller nyligen ” Shorts “. Målet? Ta bilder på smarttelefoner på nybörjarnivå och i områden med dålig nätverkstäckning. Google har dock precis bekräftat avstängningen av YouTube Go från och med augusti.

Den amerikanska jätten har verkligen formaliserat nyheten på sin supportsida och bjudit in berörda användare att ladda ner huvudapplikationen YouTube eller gå mot webbversionen av tjänsten. Google motiverar detta val med att huvudversionen av YouTube ger en bättre användarupplevelse och att många optimeringar nu gör att den kan köras på (nästan) vilken smartphone som helst.

Google säger att det har ” Förbättrad prestanda för enheter på nybörjarnivå eller de som tittar på YouTube på långsammare nätverk. Vi implementerar också ytterligare användarkontroller som hjälper till att minska mobildataanvändningen för tittare med låg data “. Fortfarande enligt Google är YouTubes huvudapplikation den enda som kan erbjuda “den verkliga YouTube-upplevelsen “.

Om samma ämne:
Annonser kan landa i YouTube Shorts

Källa: Android-polisen

Relaterade Artiklar

Back to top button