Yemeksepeti hotas av hackare: Perversa på jobbet

Yemeksepeti, en av Turkiets största plattformar, står inför stora hot från hackare. Låt oss ta en titt på både dessa hot och andra detaljer om ämnet tillsammans.

Yemeksepeti hackare Han har mycket problem med det. Företaget har stött på datastöld särskilt nyligen. Med uttalandena som gjordes den 16 november bekräftades det att data stulits från Yemeksepeti-plattformen. Det sades att dessa uppgifter kommer att returneras med lösen. De litade dock inte så mycket på hackarna.

Yemeksepeti förnekade informationen om att denna data var stulen i första hand. Det hävdades att informationen i händerna på hackare var föråldrad. dock hackare 20 tusen människor publicerad användarinformation offentligt. Så de visade hur seriösa de är. Dessutom visade sig de stulna uppgifterna vara korrekta.

Yemeksepeti blockerades av hackare

Tillsammans med utvecklingen uppstod några mycket märkliga händelser. Vissa personer stördes via WhatsApp. uppgifter om 20 tusen människor att öppet dela det mobiliserade de perversa. Telefonnumren och adresserna till de personer vars information delades användes som hot.

Yemeksepeti hackare

Hackare i ämnet var tvungna att göra ett nytt uttalande. De sa att de blev missförstådda. De uppgav också att de inte anlitades av konkurrerande företag. Utöver allt detta betalning av de pengar de kräver Det uppgavs att all data kommer att förstöras tillsammans med dess kopior. Yemeksepeti fortsätter att hotas av hackare.

Se hur historiens största bedragare greps: Hackare hamnade i hörn

Yemeksepeti har ännu inte gjort något tydligt uttalande. Mert Baki, den nya vd:n för företaget, svarade inte på hackarna. Hackare är potentiella köpare. Han sa om och om igen att han väntade. Om betalningen inte görs kommer all data att delas. Så vad tycker du om den här utvecklingen? Du kan dela dina idéer med oss ​​i kommentarsfältet.

Relaterade Artiklar

Back to top button