Yeedi Vac 2 pro: en ny robotdammsugare som upptäcker föremål i 3D

yeedi vac 2 pro © © Yeedi

Varumärket erbjuder en ny modell tillsammans med en automatisk dammuppsamlingsbas.

Yeedi hade gjort ett stort plask inom robotdammsugaren med Yeedi Mop Station. Denna innovativa och mycket framgångsrika enhet släpptes 2021, och många konkurrenter var till stor del inspirerade av den.

En mer konventionell enhet för daglig städning utan att behöva städa i huset

Varumärket är tillbaka idag med Yeedi Vac 2 pro, en klokare dammsugare än sin föregångare, eftersom den byter ut sin tvättbas och stora vattentankar mot en mycket mer klassisk laddnings- och dammuppsamlingsbas.

Mervärdet med Yeedi Vac 2 pro ligger i dess navigationssystem. En 3D-objektdetekteringsenhet, placerad i stötfångaren, gör att enheten kan röra sig i huset samtidigt som man undviker de olika kablar, leksaker eller skor som ligger på marken. En kamera placerad på huven kommer att kartlägga de olika delarna för lokal rengöring.

I övrigt har Yeedi Vac 2 pro en 3000 Pa-motor, en 420 ml dammtank, men erbjuder också en 180 ml vattentank och en mopp för våtgolvrengöring. Apparaten har även ett oscillationstvättsystem för noggrann rengöring av golvet och eventuella spår som kan finnas där. Batteriet har en kapacitet på 5200 mAh.

Yeedi Vac 2 pro är tillgänglig nu till ett pris av 449,90 euro hos alla återförsäljare. Vi ger dig ett möte mycket snart för ett komplett test av enheten.

Om samma ämne:
iRobot Genius 4.0 ger Siri-stöd och lite mer smart till robotdammsugare

Källa: Yeedi pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button