Yeedi mop station robotdammsugare kostar mindre än 600 euro på AliExpress

yeedi moppstation

Yeedi moppstation är en helt ny typ av robotdammsugare, med innovativa rengöringsfunktioner. Var den första att upptäcka dem med detta exceptionella introduktionserbjudande från AliExpress.

“Produkten” i två ord:

  • Djup golvtvätt
  • Den första roboten som rengör sina moppar
  • 2500 Pa effekt

Se Yeedi-moppstationens erbjudande för 599,95€ inklusive moms på AliExpress

En ny sorts robotdammsugare till ett lågt pris tack vare AliExpress

Yeedi moppstation är inte en vanlig robotdammsugare utan en original och innovativ enhet, designad för att ge dig oöverträffad komfort vid rengöring av dina golv.

AliExpress låter dig, tack vare dess introduktionserbjudande som börjar den 5 augusti klockan 09.00 och slutar den 10 augusti klockan 15.00, vara först med att dra nytta av det men också att dra nytta av den här enheten till ett pris av endast 599,95 €. , dvs 50€ reduktion jämfört med dess initiala pris.

Onlineförsäljningsplattformen låter dig få 100 € i presenter som ett Mi Smart Band 6 anslutet armband samt tillbehör till din dammsugare som en extra huvudborste, tre uppsättningar filter och tre rengöringsdukar. Var dock försiktig, dessa gåvor är reserverade för de första 300 köparna. Du måste vara snabb för att dra nytta av det! Det är också lämpligt att registrera din e-postadress på webbplatsen eu.yeedi.com. Vinnarna kommer att tillkännages den 10 augusti på Yeedis hemsida och på Yeedi moppstations produktsida på AliExpress. Gåvorna skickas den 13 augusti.

Yeedi mopstation: en innovativ enhet för rengöring av dina golv

Yeedi slår hårt med denna nya enhet. Mer än en robotdammsugare är Yeedi moppstation centrum för rengöring av ditt hem och den går igenom sitt ursprungliga och imponerande format. Du kommer utan tvekan att ha märkt att laddningsbasen är mycket större och skrymmande än hos andra robotdammsugare. Enheten har faktiskt två vattentankar på 3500 ml, en för det rena vattnet som tillsätts dammsugaren och den andra för det smutsiga vattnet som återvinns efter cykeln. Mopparna rengörs efter cykeln på samma sätt som om du lägger dem i tvättmaskinen, med extra komfort!

Yeedi robotdammsugare har också två roterande moppar, för djupverkan på ditt golv. Roboten åker till varje plats i ditt hus för att ta bort spår med stor effektivitet tack vare kraften på 10N som appliceras av mopparna på ditt kakel eller din parkett.

För sugning kan Yeedi-moppstationen räkna med sin motor med en effekt på 2500 Pa och sin stora huvudborste för att återvinna både djurhår men även damm och allergener som skräpar ner ditt golv, även i springor och de mest otillgängliga platserna, varje dag tack. till sitt programmeringsläge.

Se Yeedi-moppstationens erbjudande för 599,95€ inklusive moms på AliExpress

En robotdammsugare för alla dina behov

Om du vill veta mer om alternativen till Yeedi moppstation för att hitta den robotdammsugare som bäst passar dina behov, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa robotdammsugarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button