Y-Brush, 10 sek tandborsten Tillverkad i Frankrike på superkampanj till jul

Letar du efter en perfekt daglig present för att hålla dina tänder rena, allt genomtänkt och tillverkat i Frankrike? Y-Brush erbjuder dig två kampanjpaket, en för vuxen
, den andra för barn
perfekt för att glida under trädet!

CHRISTMAS_TECH_Y-BRUSH_1600x800px

Varför unna dig Y-Brush till jul:

  • Modeller som passar unga och gamla
  • Perfekt för att borsta tänderna på bara tio sekunder
  • En lika originell produkt som den är användbar att halka under granen

Se erbjudandet Y-Brush Adult Christmas Pack för 99,99 € istället för 129,99 €

Se erbjudandet Barnens Julpaket Y-Brush för 89,99 € istället för 109,99 €

Två förpackningar som passar allas käke

Y-Brush är en hit med sin tandborste genom att revolutionera tvättprocessen, och framför allt genom att spara mer än två minuter per borstning med försäkran om att ha mycket rena tänder! Företaget Lyon har alltså tagit fram två paket som du mycket väl kan erbjuda dig själv, såväl som dina nära och kära, i slutet av året. Den första är julpaketet för vuxna, tillgängligt för endast 99,99 € istället för 129,99 €, och som innehåller en borste, ett handtag och en tandkrämsapplikator.

Den andra, julbarnspaketet, är tillgänglig för €89,99 istället för €109,99 och innehåller en borste, ett handtag, en tandkrämsapplikator i form av en räv och klistermärken för att göra handtaget personligt. Dessa paket är tillgängliga från 1 december, och fram till 24 december, med snabb leverans inom två arbetsdagar.

Vid behov finns Y-Brush-produkter tillgängliga på y-brush.com, såväl som Fnac, Darty och Rue du Commerce. Observera att du därför kan få leverans i god tid till jul fram till 21/12 kl 12. Dessutom, om du inte är nöjd med denna produkt, har du 30 dagar på dig att returnera den.

Och du, varför inte byta till Y-Brush?

Vill du spara tid utan att tvätta tänderna mindre bra? Visste du att, till skillnad från de tre minuters borstning som rekommenderas i Frankrike, spenderas knappt 43 små sekunder i genomsnitt? Y-Brush revolutionerar dessa viktiga ögonblick på dagen med en revolutionerande tandborste. Med hjälp av NylonMed-teknik rengör 35 000 nylonfilament dina tänder perfekt och tar effektivt bort tandplack.

Med fyra års utveckling av professionella tandläkare drar Y-Brush nytta av en patenterad teknologi som till stor del har bevisat sig själv sedan lanseringen 2018. Och företaget fortsätter att talas om, med regelbundna framträdanden på tv och mer än 80 000 människor redan erövrade. Denna produkt har utformats för att anpassas till alla, inklusive barn, med två storlekar av borstar: S (barn från 4 till 12 år, vuxna med tunna käkar) eller M (efter 12 år). Dessa borstar är i alla fall flexibla och alla käkar är anpassade efter dem.

Ännu mer, Y-Brush erbjuder tre mer eller mindre skonsamma vibrationslägen för att tvätta tänderna på max 5, 10 eller 15 sekunder! En hastighet som tillåts av formen på borsten, i Y, som rengör alla dina tänder samtidigt, till skillnad från en vanlig tandborste! Du drar alltså nytta av en produkt med kliniskt bevisad effekt, dessutom till 100 % tillverkad i Frankrike, med möjlighet att kombinera den med en hållbar tuggbar tandkräm: i tablettform sprids den i munnen efter att ha tuggats, för ökad effektivitet, med en traditionell mynta smak. Återigen tillverkad i Frankrike, dess förpackning är 100 % biokomposterbar, 100 % naturlig och certifierad ekologisk. Y-Brush har verkligen alla egenskaper för att vara bland dina julklappar.

Se erbjudandet Y-Brush Adult Christmas Pack för 99,99 € istället för 129,99 €

Se erbjudandet Barnens Julpaket Y-Brush för 89,99 € istället för 109,99 €

Relaterade Artiklar

Back to top button