Xupermask: den högteknologiska anti Covid-19-masken som har allt

Vem sa att för att skydda sig från covid-19 är bara de vita maskerna som får oss att lida så fort vi bär dem bra? Skydda dig själv med stil utan att missa något vad gäller bekvämlighet Och teknologi från och med idag kan du. Hon har kommit Xupermaskden högteknologisk mask som har allt. Tror du inte på det? Här är vad det är och hur man köper det.

Idag kan du skydda dig med stil: Xupermask är den nya högteknologiska masken

Att utforma Xupermasken var Will.i.am av black Eyed Peas och att producera det var Honeywell, ett av USA:s viktigaste multinationella företag. Designen är gjord av Jose Fernandezen välkänd kostymdesigner och specialeffektexpert som alltid har arbetat för filmvärlden.

Den iögonfallande formen påminner faktiskt om bådas värld pop-från vilken skaparen av det kommer, men också världen av Superhjältar av förundras Några titlar varav Fernandez signerade dem. Men förutom den fängslande designen är det mest intressanta skydd vara en anti Covid-19 mask. Med tanke på de senaste problemen med U-Mask är det bra att kontrollera allt i detalj.

Maximalt skydd i en juvel av teknik

Xupermask kan definieras som en juvel av teknologi, men att den produceras av Honeywell saknas den inte heller maximalt skydd. Denna anti Covid-19 mask är utrustad med två Hepa-filter Och två fans självständig. Dessa tillåter utmärkt luftcirkulation, vilket inte bara gör Xupermask mer beboelig, utan förhindrar ytterligare risken för smitta. Det går bland annat att minska eller öka lufttillförseln tack vare tre hastigheter valbara.

Xupermask detaljer

Inte bara skydd dock! Xupermask är faktiskt också utrustad med två hörlurarmed tråd för att förbli ansluten till masken, som kommunicerar med vilken enhet som helst via Blåtand. Integrerade har brusreducering och avkastningen på hans är riktigt bra. Det finns också mycket intuitiva kontroller för att hantera ljuduppspelning och inkommande samtal att kommunicera med tack vare en integrerad mikrofon.

Sist men inte minst kunde de inte missa de fina färgade led-ljus som omger de två filtrens cirklar för att minnas diskotekens popvärld och racerbilarna som många superhjältar reser med för att rädda världen.

Hur man köper Xupermask

Xupermask kan köpas direkt på den officiella webbplatsen xupermask.com. Finns i två olika färger, Svart / Svart / Orange Och Vit / Vit / Orangekostar $ 299,99 vilket vid nuvarande växelkurser är ca 250 euro.

Kort sagt, Xupermask är verkligen en “super” anti Covid-19 mask som skyddar med stil.

Relaterade Artiklar

Back to top button