Xiaomis Mi Band 6 läcker och tipsar om dess nya funktioner, inklusive GPS

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band 6 tipsar om dess funktioner flera månader innan det släpps. Med menyn, integrationen av en GPS och stödet av Alexa.

Den fasta programvaran för det framtida Xiaomi Mi Band 6-anslutna armbandet har upptäckts i Zepp-applikationen (tidigare Amazfit), som används för wearables från märkena Zepp och Amazfit. Detta berättar för oss de nya funktionerna som denna nya modell ger.

Läs också:
OnePlus Band visar sig med en vacker färgskärm och 14 dagars autonomi

GPS och nya aktiviteter på Mi Band 6

Mi Band 6 kommer att vara utrustad med en GPS, ett viktigt instrument för exakt mätning av hastighet och avstånd för idrottare. För bättre prestanda kommer smartbandet att använda det förbättrade A-GPS-protokollet.

På hälsosidan är SpO2-sensorn för mätning av blodsyresättning tillbaka. En Pomodoro-teknikfunktion för tidshantering gör sitt framträdande. Armbandet blockerar aviseringar i 25 minuter för att hjälpa till med koncentrationen för till exempel jobbet, sedan ljuder ett larm efter 25 minuter för att bjuda in användaren att ta en paus.

Idrottare kommer att bli glada över att få veta att 19 nya aktiviteter stöds, inklusive dans, pilates, stretching, zumba, boxning, basket, volleyboll, bordtennis eller badminton.

Läs också:
Xiaomi presenterar sin Mi Watch Lite, baserad på Redmi Watch: 1,4 tums skärm och 9 dagars autonomi

Alexa-aktiverad

Det nya armbandet kommer också att vara kompatibelt med Amazon Alexa-assistenten för att styra hemautomation och anslutna objekt. Men a priori kommer det bara att vara möjligt att interagera med enheter som hanteras av Mi Home-hemplattformen.

Det blir möjligt att se sömnspårningsdata direkt på Mi Band 6-skärmen, medan du för närvarande måste gå igenom smarttelefonen för att komma åt den. Meddelanden kommer att stödja visning av emojis.

Släppningen av Mi Band 6 är inte planerad till omedelbart, vi bör se en lansering sommaren 2021. Vi kommer utan tvekan att ha ytterligare information om det då.

Källa: GSMArena

Relaterade Artiklar

Back to top button