Xiaomi Wanbo T2 Max videoprojektor drar nytta av en trevlig minskning

Wando T2 Max BP

För att tillbringa vackra kvällar på din favoritunderhållning erbjuder vi dig en enhet som är både prisvärd och effektiv. Detta är Wanbo T2 MAX-videoprojektorn som för närvarande säljs för 124 €.

Se erbjudandet på Wanbo T2 MAX videoprojektor för 124 €

Wanbo T2 MAX: en högpresterande projektor

Vi är på AliExpress för att dra nytta av detta fantastiska erbjudande. Före kassan, välj EU-kontaktversionen för standardmodellen. Hemleverans är gratis och kommer att ske inom cirka 10 dagar efter inköpsdatum. 75 dagars köparskydd tillämpas på denna produkt (med garanterad pengarna tillbaka). När det gäller gratis retur av någon anledning är den tillgänglig under de första 15 dagarna. Garantin gäller i två år.

Denna Wanbo T2 MAX videoprojektor kan återställa en bild i Full HD (1920 x 1080 pixlar). Alla med en projektionsstorlek som kan variera från 40 till 120 tum. Denna modell har också en hög ljusstyrka som gör att bilden alltid blir mer klar, vilket också kommer att se mycket mer flytande ut. Dessutom, om du är i mörkret, kommer den diffusa reflektionen att göras mindre skadlig för dina ögon.

Wanbo T2 MAX är kompatibel med ett brett utbud av enheter som datorer men även mobiltelefoner eller spelkonsoler. Denna kopia innehåller också ett Android-operativsystem som ger dig tillgång till de mest populära applikationerna för tillfället.

En projektor med kompakt design

En annan punkt som är viktig, Wanbo T2 MAX drar nytta av en minimalistisk och kompakt estetik. Den är därför lätt att transportera med en hand. Värmeavledningssystemet är inte mindre effektivt och förhindrar därmed överhettning. Slutligen är tillförlitlighet också nyckeln med en glödlampslivslängd som uppskattas till 20 000 timmar.

Se erbjudandet på Wanbo T2 MAX videoprojektor för 124 €

Vi rekommenderar varmt denna videoprojektor med ett förhållande mellan kvalitet och pris nära perfektion. Det är perfekt för kvällar med vänner.

Varför rekommenderar Clubic Wanbo T2 MAX videoprojektor?

  • Bra bildkvalitet
  • Kompakt design
  • Funktionsrik

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa videoprojektorerna 2021

Relaterade Artiklar

Back to top button