Xiaomi vill konkurrera med Tinder med en ny applikation

Den kinesiska jätten Xiaomi beslutade nyligen att lansera en ny Ansökan som heter Hejsom syftar till att konkurrera med Tinder.

Den heter Heyy och nej: det är inte appen som lanserats av Shy of Breaking Italy. Låt oss prata om Xiaomis svar på speed dating-tjänster som Tinder. Applikationen skapades av Metso Software Design, ett företag som köptes av Xiaomi 2015, till skillnad från de många som det har partnerskapsrelationer med. Låt oss ta reda på detaljerna tillsammans.

Xiaomi lanserar en applikation som konkurrerar med Tinder

Operationen liknar andra plattformar som redan är kända där programvaran föreslår de mest lämpliga användarna för oss genom analys av artificiell intelligens. Men Xiaomi har anpassat appen med funktioner som gör den unik, inklusive närvaron av spel, en röstchatt och vi kan inte låta bli att nämna ikonen som valts för Heyy som visar tassen på en katt.

För närvarande är ansökan tillgänglig endast på kinesiskt territorium och det är ännu inte känt om och hur mycket det kommer att anlända till Europa. Idén om Xiaomi, som alltid pressar sig in i nya sektorer, kan också vara lämplig med tanke på den historiska perioden och svårigheten att lära känna människor på det mest traditionella sättet: att dekretera deras framgång eller misslyckande nu, kommer att vara Mi Fans.

För tillfället är detta de enda rykten vi känner till, för att ta reda på mer detaljer måste vi bara vänta lite längre. Vi kommer självklart att hålla dig informerad om alla nyheter om det.

Relaterade Artiklar

Back to top button