Xiaomi: uppgradering ökar RAM-fri för din telefon

A Xiaomi uppdatering fabulous kommer att introducera möjligheten att erhålla Gratis RAM för din telefon. Tack vare en ny mjukvaruteknik kommer användningen av multi-tasking-applikationer att förenklas ytterligare även för de enheter som inte har råd med särskilt dyra mängder systemminne. Här är vad utvecklarna av den kinesiska gruppen för optimering av Android-enheter arbetar med.

Xiaomi ökar RAM-minnet med ett trick som inte kostar något

Från en liten lokal konsumentverklighet till en obestridlig jätte på världsmarknaden. Detta är Xiaomi som har varit i rampljuset på sistone efter tillkännagivandet av en fantastisk nyhet som kommer med versionen MIUI 12.5 operativ system.

Utvecklaren analyserade källkoden för det nya bygget för att upptäcka direkta referenser till en intern funktion som kallas. Namnet är inte tydligt dikterat av slumpen och bekräftar faktiskt möjligheten till utöka minnet bättre hantering av applikationer som kräver mer tillfälligt lagringsutrymme.

Driften av denna nyhet är baserad på ockupationen av en del av ROM-lagringsutrymmet som, om nödvändigt, kan vara värd för data på det kvarvarande utrymmet som ännu inte använts och inte omedelbart begärts. På så sätt kommer RAM och ROM att vara i kontinuerlig kommunikation som i en sorts Windows-sökningsfil med dataläsning och skrivning. Den totala prestandan kommer inte att påverkas alls.

För tillfället nämner inte firmware-kodningen ROM-utrymmet som ska tilldelas denna funktion, vilket på något sätt replikerar beteendet som erhålls med Vivo-tekniken med reserverat utrymme på 3 GB. Vi kommer att veta mer under de närmaste dagarna. Ser fram emot ytterligare information.

Relaterade Artiklar

Back to top button