Xiaomi TV A2: en serie Android TV-apparater med ett mycket bra pris-kvalitetsförhållande

Xiaomi TV A2 © Xiaomi

Det kinesiska företaget Xiaomi fortsätter att exportera sina produkter till Frankrike, och den här gången är det turen till dess utbud av A2-tv-apparater.

Ungefär ett år efter tillkännagivandet av P1 TV-sortimentet fortsätter Xiaomi att vilja sublimera våra vardagsrum med skärmar med obestridlig valuta för pengarna.

Bra kvalitet, överkomligt pris, men några eftergifter

Med sina mycket tunna kanter och sin designfot (för två av de tre storlekarna som erbjuds) har Xiaomis A2 TV-serie visuellt allt att behaga. Men allt handlar inte om utsidan av chassit, eftersom det kinesiska företaget har valt att erbjuda särskilt hedervärda prestanda till överkomliga priser.

4K-skärm, Dolby Vision, HDR10, Dolby Audio, DTS-HD… Kort sagt, de komplicerade termerna ackumuleras, och det är inte bara marknadsföring, eftersom alla dessa teknologier ännu inte finns på hela TV-marknaden. Förutom den utlovade bild- och ljudkvaliteten är A2-serien beroende av anslutning med integrationen av Android TV 10 (och Chromecast-teknik) och Google Assistant.

Men där skon klämmer, eftersom vissa eftergifter måste göras för överkomliga priser, är bristen på vision för framtiden: ingen HDMI 2.1, bara 60 Hz och ingen VRR, för att undvika att bara nämna dessa tekniker. Det är därför svårt att tänka sig att köpa en Xiaomi TV A2 för att till exempel spela Xbox Series X eller PlayStation 5, och dra nytta av deras fulla potential.

A2-serien finns i tre modeller: 43 tum (499 euro), 50 tum (599 euro) och 55 tum (699 euro). Den första försäljningen kommer att äga rum den 28 juni 2022.

Om samma ämne:
Xiaomi återvänder med en Android TV-box, mer effektiv och fortfarande lika tillgänglig

Källa: Xiaomi pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button