Xiaomi Smart Speaker L05G Bluetooth-högtalare med IR-kontroll till ett reducerat pris på Cdiscount

Cdiscount erbjuder ett litet prisfall för en Xiaomi Bluetooth-högtalare med det speciella att ha en IR-port för infraröd kontroll.

Xiaomi L05G © Xiaomi

Xiaomi Smart Speaker L05G har Bluetooth, WiFi, adaptiv ljusstyrka och kompatibilitet med utvalda infraröda enheter för universell kontroll.

Xiaomi Smart Speaker L05G i korthet:

  • Inbyggd Google Assistant
  • Klocka LED-display
  • Röststyrning av vissa IR-enheter

Xiaomi Smart Speaker L05G ansluten högtalare säljs vanligtvis för 49,99 €. Men just nu på Cdiscount kan du få det för endast 39,99 €.

Hitta Xiaomi Smart Speaker L05G för 39,99 € på Cdiscount

Ett lägre pris för denna bra lilla högtalare

Bluetooth-högtalaren som presenteras här, från Xiaomi, har referensen Smart Speaker L05G. På handlarens webbplats kan du beställa den för 49,90 €. Men på Cdiscount just nu är den tillgänglig för endast 39,99 €.

Det är också en CDAV-produkt, vilket betyder att om du är medlem i denna klubb kommer du att kunna potta en viss procent av detta köp. Och du kan spendera din kisse på ett framtida köp. Om inte, tänk på att det finns ett 6-dagars gratis testerbjudande.

Xiaomi Smart Speaker L05G: mycket mer än en ansluten högtalare

Xiaomi Smart Speaker L05G är en ansluten högtalare som använder Bluetooth och WiFi för att ansluta till din smartphone för att sända ljud. Eller anslut Google Assistant som finns inuti till internet för att konversera eller styra ditt uppkopplade hem.

På den sista punkten erbjuder L05G ett ovanligt alternativ: infraröd kontroll. Tack vare detta kommer du att kunna styra med rösten, med hjälp av infraröda vågor, enheterna som fungerar med den.

Har du till exempel en fläkt med en IR-fjärrkontroll? Slå på den genom att fråga Google som kommer att gå genom infraröd. Alla enheter är inte kompatibla, men för de som är det är det en riktig förlängning av det uppkopplade hemmet.

Du kan enkelt lägga L05G på din säng, den adaptiva ljusstyrkan hos lysdioderna kommer inte att hindra dig från att sova. Och du kan vakna till ljudet av dina spellistor med de olika väckarklockorna.

Xiaomi L05G © Xiaomi

Hitta Xiaomi Smart Speaker L05G för 39,99 € på Cdiscount

Njut av ljudet från de bästa anslutna högtalarna

Clubic inbjuder dig att konsultera sin databas med de bästa anslutna högtalarna för att hjälpa dig hitta den som passar dig bäst. Det här är den jämförande guiden som samlar redaktionens alla tester och åsikter med en topp 3 som enbart för information.

Relaterade Artiklar

Back to top button