Xiaomi: så att du ändrar ikoner till MIUI Free utan att använda alternativa startprogram

Märkessmartphones Xiaomi är enormt framgångsrika. Välbalanserade ur prestanda/pris-förhållandets synvinkel väljs de också av allmänheten för anpassning. Alternativa launchers och ROM-skivor trivs med att erbjuda en gränslös användarupplevelse.

En av aspekterna som många användare fokuserar på är MIUI ikoner som ofta och gärna bara kan ändras genom att arbeta till förmån för en alternativ tredjepartsstarter. Detta är inte alltid fallet, vilket framgår av det här nya inlägget som tar upp argumentet mot alla vanliga som finns idag. Låt oss ta reda på hur.

Hur du ändrar MIUI-ikonerna på din Xiaomi eller Redmi utan att gå igenom andra alternativa appar

Införandet av MIUI 12-gester gör systemet inkompatibelt med kommersiella Android-starter som Nova och Poco Launcher. Dessa tillåter oss att göra vad vi vill ur synvinkeln anpassning. Bortsett från denna aspekt är det möjligt att använda dem utan begränsningar. Men vad händer om vi ville behålla Xiaomi-anpassningarna genom att variera utseendet på operativsystemet? Vi kan göra det. Hur? Använder lösningar som inte involverar användning av Magisk-moduler, rotbehörigheter eller bootloader.

För att slutföra vår verksamhet förlitar vi oss på engratis app ringa upp Fantastiska ikoner, tillgänglig i den officiella Play Butik. Så snart den har laddats ner måste vi aktivera den enligt följande:

  1. Gå till “” och klicka på Awesome Icons
  2. Aktivera objektet “”

Att aktivera denna behörighet är nödvändigt för att skapa snabba genvägar till de appar som vi vill ändra ikonen till. Nu kan vi välja våra ikoner genom att välja mellan de tillgängliga paketen och de som redan laddats ner lokalt på telefonen. Vi kan också använda gallerifoton eller bilder för att anpassa allt, inklusive namnet på själva appen.

Relaterade Artiklar

Back to top button