Xiaomi S1 ansluten klocka får en fin rabatt

Innan vi åker till helgen (välförtjänt) har vi ännu ett bra erbjudande att erbjuda dig i kategorin anslutna klockor.

titta på s1

Xiaomi Watch S1 lanserades i mars förra året och hedrar oss med sin närvaro idag med en mycket betydande rabatt. Det är enkelt, klockan från det kinesiska märket har aldrig varit så prisvärd.

Xiaomi Watch S1 i ett nötskal

  • En mycket framgångsrik AMOLED-skärm
  • Enorma autonomi på ett dussin dagar
  • Oklanderlig byggkvalitet

Således är Xiaomi Watch S1 nu tillgänglig för bara €179,73 istället för €269 normalt.

Hitta Xiaomi Watch S1-klockan för 179,73 € hos Rakuten

En bra kampanj att ta tag i direkt

Innan du tar några lediga dagar inbjuder vi dig att upptäcka denna mycket frestande bra plan om du letar efter en uppkopplad klocka som är komplett, hållbar och har en magnifik design. Eftersom Xiaomi Watch S1 markerar alla dessa rutor briljant. Den goda nyheten är att Rakuten är värd för det just nu med en omedelbar -33% rabatt på vägen.

Först och främst är det värt att komma ihåg att hemleverans är gratis i alla fall. Paketet kommer inom 5-10 arbetsdagar. Du kan också välja att delbetala från 44,93 € per månad. Rakuten Club (gratis registrering) låter dig få €8,99 som sedan kommer att placeras i din onlinekisse. Slutligen gäller garantin i två år.

Xiaomi Watch S1: en mångsidig klocka

Redan nu sticker den här uppkopplade klockan ut från början tack vare sin suveräna 1,43-tums AMOLED-skärm i 466 x 466 pixlar. Denna lilla platta håller sin plats perfekt och kommer att framhäva gränssnittet på Xiaomi Watch S1 som det ska. Menyerna är både intuitiva att förstå och framför allt extremt lyhörda. Ingen avmattning kommer att störa dig. Armband finns till och med direkt i förpackningen. När det gäller autonomi klättrar den till cirka 12 dagar på en enda laddning.

När det gäller funktionerna hos denna klocka, kommer den att kunna ge dig exakt övervakning av din hälsa. Således är hjärtfrekvensen, syrenivån i blodet, stress eller sömnkvaliteten alla parametrar som kommer att förbli permanent mätbara. Noggrannheten hos GPS:en ombord är också övertygande. På sportsidan stöds många grenar. Löpning, cykling, promenader och många fler finns där. Kort sagt, det är ett bra val.

Xiaomi Watch S1

Hitta Xiaomi Watch S1-klockan för 179,73 € hos Rakuten

Håll kursen med dessa klockor

Om du letar efter en mycket specifik modell som kan vara mer lämplig för sport eller helt enkelt kompatibel med en iPhone, har vi lösningen. Vi erbjuder dig verkligen denna ultrakompletta jämförelse som samlar de bästa uppkopplade klockorna som finns på marknaden.

Relaterade Artiklar

Back to top button