Xiaomi och dess Smart Band 7 återvänder för att bättre konkurrera med Huawei

Xiaomi Smart Band 7 © Xiaomi

Den nya versionen av smart armband från Xiaomi, Smart Band 7, presenterades nyligen för den franska marknaden.

En mer mogen version, utan någon speciell omvälvning i receptet som vi känt till för några versioner.

En större skärm

Från version till version fortsätter skärmen på Xiaomi-anslutna armband att öka. För Smart Band 7 har vi därför rätt till en 1,62-tums AMOLED-skärm, vilket är 25 % mer än Xiaomi Smart Band 6.

Lyckligtvis är detta inte den enda förändringen. Utan tvekan för att konkurrera med Huawei Band 6 har Xiaomi beslutat att integrera en ny professionell analys av VO2 max, nämligen den maximala syreförbrukningen, i sitt armband. Du kan också hitta sömnövervakning, SpO2 (syremättnad i blodet) samt den vanliga pulsen.

Xiaomi Smart Band 7 sömnspårning © Xiaomi

Utöver analyserna erbjuds olika sportlägen, med träningsbelastning, återhämtningstid och träningseffektivitet. Allt är uppenbarligen genomtänkt för att ge dig en ganska exakt uppföljning av dina träningsmål och för att hjälpa dig att inte gå för långt.

Med en tillkännagiven autonomi på 14 dagar i standby och en vattentäthet på 5 ATM (pool- eller ytdykning), är Xiaomi Smart Band 7 tänkt att vara det nya flaggskeppet för en rad armband som har nått mognad. Priset är satt till 69,99 euro, med ett erbjudande på 49,99 euro fram till den 23 juni klockan 23:59.

Om samma ämne:
Xiaomi avslöjar sina anslutna klockor och hörlurar: varumärket blir gentrifierat

Källa: Xiaomi pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button