Xiaomi Mix 4 visar sig i bilder och skulle dölja sin främre kamera i mitten av skärmen

Xiaomi Mi Mix 4 © © 91 Mobiler

“Under-the-skin”-kameror håller snabbt på att bli den nya trenden inom videobranschen. smart telefon. Efter flera modeller signerade av ZTE, och framtiden Samsung Galaxy Z Fold 3Xiaomi förbereder sig också för att tillkännage en smartphone med en total skärm i ämnet Mix 4.

Men enligt bilderna som dök upp i går kväll kunde Xiaomi integrera den främre kameran på Mi Mix 4 i mitten av skärmen – precis ovanför fingeravtryckssensorn.

Läs också:
Samsung Galaxy Z Fold 3 och Flip 3: Officiella renderingar och europeiska priser läcker före tillkännagivandet

En smartphone tillkännages snart

Den kinesiska sajten IT Hem lägger upp bilder som påstås vara rakt ut ur en rövkedjaförpackning. På en av dem kan vi se inälvorna av den förmodade Xiaomi Mix 4, som har ett urtag i mitten för att rymma … den främre kameran.

Faktum är att, och till skillnad från konkurrenterna, skulle tillverkaren välja att ha sin kamera mitt på skärmen snarare än överst, eller i en högre vinkel. Ett överraskande val, som dock borde tillåta mer naturliga självporträtt att ta, vilket inte kräver att du flyttar din smartphone för att placera den framför dig.

Hur som helst, det återstår att evakuera farhågorna angående kvaliteten på bilderna tagna med denna dolda kamera. Från vad pressen hade kunnat observera på ZTE-modellerna, befann vi oss inte riktigt där på denna punkt.

Läs också:
Huawei P50 och P50 Pro formaliserades i Kina, de levererar HarmonyOS och Snapdragon 888

Mot ett tillkännagivande den 10 augusti?

Utöver denna specificitet verkar det också som att Mix 4 kommer att ha en andra skärm på baksidan. Exakt som Xiaomi Mi 11 Ultra, som släpptes nyligen. Bland annat skulle denna avancerade smartphone dra nytta av en Snapdragon 888 SoC, 12 GB RAM för 256 GB lagring, ett 5 000 mAh batteri (uppladdningsbart vid 120 W) och en trio av enheter med 50, 48 och 48 megapixel foto.

Så många rykten, antaganden och rykten som vi inte borde behöva prata om särskilt länge. Därför att : IT Hem rapporterar att den kinesiska tillverkaren skulle kunna göra ett tillkännagivande om Mix 4 så tidigt som den 10 eller 11 augusti.

Ett datum som exakt motsvarar varumärkets tioårsjubileum, och som också skulle tillåta Xiaomi att dra locket till sig medan Honor och Samsung också planerar att avslöja sina nya produkter den 11 och 12 augusti.

Källa: 91 mobiler

Relaterade Artiklar

Back to top button