Xiaomi Mix 4 lanserad utan en främre fotosensor? Det är vad den här läckan antyder.

Xiaomi Mi Mix 4 © Kredit: Ice Universe

Den framtida Xiaomi Mix 4 kan ta över en av funktionerna i den Xiaomi Mi 11 Ultra.

Vad kan befria smartphonen från någon form av frontsensor.

Ingen frontsensor för Xiaomi Mix 4?

Enligt många rykten förbereder Xiaomi aktivt lanseringen av en ny smartphone, Mix 4. En nykomling i sortimentet som skulle kunna ta en djärv chansning, nämligen att helt enkelt ta bort den främre kameran som vi känner den.

Detta är verkligen vad olika läckor antyder, med en Mix 4 som skulle ha en stor fotosensor på baksidan, som skulle prydas med en liten skärm. På så sätt skulle användare bjudas in att ta sina bilder och selfies med huvudfotomodulen på sin nya smartphone.

Xiaomi Mi Mix 4

En kusin till Mi 11 Ultra

En funktion som redan finns på en annan smartphone av märket, nämligen Mi 11 Ultra. Detta kommer att tillåta Xiaomi Mix 4 att visa en panel utan någon form av skåra eller slag. Trots detta skulle Xiaomi kunna erbjuda sin Mix 4 med en liten sensor installerad direkt under skärmen, särskilt för att du ska kunna delta i videosamtal.

För sin del kommer selfieälskare att kunna använda alla funktioner i huvudfotomodulen, med hjälp av den lilla bildskärmen som ligger precis bredvid den.

Enligt MyDrivers, kommer Xiaomi Mix 4 att lanseras under augusti månad i Kina, med ett pris som kan börja på cirka 799 €. Fortsättning följer.

Källa: TechRadar

Relaterade Artiklar

Back to top button