Xiaomi Mi TV Stick, perfekt för streaming av Netflix och Prime Video, sjunker till mindre än 25 €

Planerar du att skaffa Mi TV Stick för semesterperioden? Hos Cdiscount sjunker Xiaomi-märkets multimediagateway till mindre än 25 euro.

Mi TV Stick Xiaomi

Xiaomi Mi TV Stick i två ord:

  • Inbyggt Android TV-system
  • Levereras med en röstfjärrkontroll
  • 8 GB lagringsutrymme

Se Xiaomi Mi TV Stick-erbjudandet för 23,07 € på Cdiscount

Mer än 15 euro rabatt på Xiaomi Mi TV Stick

Här är ett bra erbjudande att ta tag i några dagar innan årets slutfirande! För närvarande är Xiaomis Mi TV Stick föremål för ett intressant erbjudande på Cdiscount.

Visas till det rekommenderade priset på 39,99 euro på tillverkarens officiella webbplats, HDMI-dongeln från det kinesiska varumärket säljs för exakt 23,07 euro på den franska e-handelsplatsen under en obestämd period. Detta innebär en betydande besparing på mer än 15 euro.

För information erbjuds fraktkostnader för hemleverans eller för hämtning av produkten vid en reläpunkt även om varans belopp är mindre än 25 euro i köp. Detta gäller för CDAV-kunder och medlemmar i Cdiscount.

Netflix, Prime Video och andra streamingtjänster direkt till TV:n

Anses vara en konkurrent till Amazons Fire TV eller Googles Chromecast, Xiaomis Mi TV Stick kommer i form av en dongel med en HDMI-port som ansluts direkt till en TV.

Strömningsgränssnittet är utrustat med Android TV 9.0-systemet som låter dig hitta de mest populära applikationerna direkt på tv-skärmen. Bland dessa applikationer hittar vi särskilt Netflix och Prime Video som bäddar in snabb åtkomst tack vare två speciella knappar som är synliga på den medföljande röstfjärrkontrollen.

Xiaomi Mi TV Stick är kompatibelt med Google Assistant och har 1 GB RAM och 8 GB internt lagringsutrymme. Slutligen kan Mi TV Stick spela upp videor (RM, MOV, VOB-format , AVI, MKV, TS, WMV eller till och med MP4), streama musik (AAC, MP3, FLAC, APE) och visa bilder (BMP, GIF, JPEG, PNG).

Se Xiaomi Mi TV Stick-erbjudandet för 23,07 € på Cdiscount

Vad blir din nästa Android TV-box?

Xiaomi Mi TV Stick är en multimedia-gateway som är tillägnad dem som har en liten budget.

För att lära dig mer om Xiaomis Mi TV Stick-alternativ, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa Android TV-boxarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button