Xiaomi Mi Scooter Essential elektrisk skoter tillbaka för mindre än €270

Xiaomi Mi Scooter Essential

Utnyttja vårsäsongen för att få en elskoter till reducerat pris. Hos Rakuten går Xiaomis Mi Scooter Essential under 270 euro för bara några timmar.

Se Xiaomi Mi Scooter Essential scootererbjudande för 269 €

Bra affär på Mi Scooter Essential på Rakuten

Du har fram till ikväll på dig att dra nytta av ett bra pris på Mi Scooter Essential som finns till försäljning på Rakuten.

Via franska säljaren Boulanger är Xiaomis elektriska skoter 299 euro. Men tack vare kupongen RAKUTEN30sänker koden priset på produkten till 269 euro.

Fraktkostnader är gratis för hemleverans eller Boulanger-butik och ClubR-medlemmar får 1 345 Rakuten-poäng eller 13,45 euro rabatt på nästa beställning.

En idealisk skoter för storstäder

Mi Electric Scooter Essential släpptes i juli 2020 och är en elektrisk skoter som är idealisk för att åka runt i storstäder eller ta korta turer.

Den är särskilt utrustad med ett 36-volts batteri som gör att den har en maximal räckvidd på 20 kilometer, två 8,5-tums uppblåsbara däck och en LCD-skärm.

Med en tomvikt på 12 kilo klarar skotern en maxlast på 100 kilo och har en motor med en effekt på 250 watt. Den har en maxhastighet på 20 km/h.

Se Xiaomi Mi Scooter Essential scootererbjudande för 269 €

För att avsluta med denna bra plan kommer vi att notera kompatibiliteten med teknik Bluetooth och användningen av Mi Home-applikationen. Appen kan verkligen kontrollera körhastigheten och den återstående effekten i realtid i realtid. Detta görs med en kompatibel smartphone med Android 4.3 (eller senare) eller iOS 9.0 (eller senare) operativsystem.

Varför Clubic rekommenderar Xiaomi Mi Scooter Essential ?

  • Bra valuta för pengarna
  • Autonomi på 20 km
  • Snabb vikning

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa elektriska skotrarna 2021

Relaterade Artiklar

Back to top button