Xiaomi Mi Pump Mini luftpump sjunker till mindre än €30 för Black Friday Amazon

Mi Portable Electric Air Pump är en kompakt elektrisk kompressor från Xiaomi. Vanligtvis säljs den för cirka femtio euro, denna minipump är tillgänglig på Amazon för endast 29,99 €.

xiaomi_pump

Den ännu billigare Xiaomi mikroluftpumpen!

  • Blåser upp ett däck på 6 minuter
  • Kan pumpa upp 5 bildäck på en laddning
  • Det finns ett ljus att blåsa upp på natten

Se erbjudandet på Mi Pump Mini för 29€ på Amazon

En mini tryckluftspump till ett galet pris

Vi föreställer oss ofta kompressorer som stora, bullriga och skrymmande enheter. Xiaomi har lyckats miniatyrisera processen för att skapa en boosterpump med Mi Pump Mini, en elektrisk luftpump som kan blåsa upp ballonger som däck.

Säljs på den officiella webbplatsen och på Amazon för 49,99 €, det är på den senare som du kan dra nytta av Black Friday-kampanjen och köpa den för endast 29,90 €. 40% reduktion för en sådan praktisk enhet, det vore synd att missa det.

En liten pump som inte tar slut

Mi Pump Mini går på batteri och kan laddas mycket enkelt med en mikro-USB-kabel som på de flesta smartphones. Den är utrustad med en skärm som visar viktig information, nämligen trycket på föremålet som den är ansluten till.

Tryck bara på “+” eller “-” för att blåsa upp eller tömma ditt objekt. Dessutom stöder pumpen många av dessa. Den kommer med en ventil och nål som passar nästan vad som helst. Med dem och en full laddning kan du pumpa upp motsvarande 41 fotbollsbollar, 6 motorcykeldäck, 5 bildäck eller till och med 8 cykeldäck.

1

Se erbjudandet på Mi Pump Mini för 29€ på Amazon

Det är möjligt att definiera ett maxtryck i förväg så att pumpen stannar automatiskt när det uppnås. Det undviker olyckor eller att ha ögonen klistrade mot skärmen hela tiden. Äntligen pricken över i:et, den är utrustad med en liten lampa som kan lysa upp natten om någon gång en punktering inträffar när solen går ner.

Kompakt och praktisk, Mi Pump Mini kan tas med överallt för att övervinna alla besvikelser när du använder ett föremål som behöver blåsas upp.

Relaterade Artiklar

Back to top button