Xiaomi Mi Portable Air Pump 1S luftpump kostar mindre än 40€!

Fantastiskt erbjudande att ta tag i på en Xiaomi-luftpump! Under ett tidsbegränsat erbjudande är Xiaomi Mi Portable Air Pump 1S mindre än 40 euro.

Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S

Xiaomi Mi Portable Air Pump 1S med två ord:

  • Ny modell Air Pump Promotion
  • Inbyggd USB-C-port
  • Fem olika inflationslägen

Se erbjudandet Xiaomi Mi Portable Air Pump 1S för 39,99€ på Amazon

Mer än 30% rabatt på den nya modellen av Xiaomi luftpump

Xiaomi Mi Portable Air Pump 1S är på en snabbrea på Amazon.

Fram till söndagen den 29 maj 2022 säljs den nya modellen av det kinesiska märkets luftpump till ett pris av 39,99 euro istället för 59,99 euro; vilket ger en omedelbar rabatt på 20 euro från e-handelssidan.

För information, produkten som säljs och skickas av Amazon är kvalificerad för gratis hemleverans och har två års garanti från tillverkaren.

Luftpumpen som kan (nästan) allt

Xiaomi Mi Portable Air Pump 1S som inte ska förväxlas med den gamla modellen (Mi Portable Electric Air Pump) är en bärbar kompressor som kan pumpa upp ett cykeldäck, ett bildäck, ett motorcykeldäck eller till och med en kula.

Enheten har fem olika uppblåsningslägen (var och en med förinställda lufttrycksvärden och förhindrar överinflation): manuellt läge (35 psi som standard), cykelläge (45 psi som standard), motorcykelläge (2 ,4 bar som standard), bil läge (2,5 bar som standard) och ballongläge (8 psi som standard).

Xiaomi-luftpumpen har också ett 14,8 Wh-batteri som, när det är tomt, kan laddas på mindre än tre timmar.

Slutligen kommer produkten med en Presta ventiladapter, en nålventiladapter, en förvaringsväska, en användarmanual och en laddkabel.

Se erbjudandet Xiaomi Mi Portable Air Pump 1S för 39,99€ på Amazon

Relaterade Artiklar

Back to top button