Xiaomi Mi Earbuds Basic 2: trådlösa hörlurar med oslagbart värde för pengarna

xiaomi hörlurar basic 2

Tillbaka till skolan-tiden har (tyvärr) kommit, men Clubics redaktion kommer att följa med dig om och om igen för att hjälpa dig att spara pengar. Om du till exempel letade efter ett par Bluetooth-hörlurar har du kommit till rätt ställe! Faktum är att Xiaomi Mi Earbuds Basic 2 kostar 15,99 €.

Xiaomi Mi Earbuds Basic 2 med två ord:

  • Trådlösa hörlurar utrustade med Bluetooth 5.0-teknik
  • Intelligent brusreducering
  • 12 timmars batteritid via laddningsfodralet

Se Xiaomi Earbuds Basic 2-erbjudandet för 15,99 € på Amazon

Bra hörlurar till lågt pris

Låt oss börja med en snabb uppdatering om de villkor som gäller på Amazon-sidan. Hemleverans kommer att ske utan kostnad för alla kunder på det franska fastlandet. Du behöver bara vänta några dagar innan du får hörlurarna Xiaomi Earbuds Basic 2 hemma. Hur som helst, tillverkarens garanti gäller i två år för alla köpare.

Innan du avslutar den del som ägnas åt villkoren, vet också att du erbjuds en gratis provperiod på Amazon Prime (sedan 5,99 €/månad eller 49 €/år). Det är en bra lösning att dra nytta av vissa fördelar som snabbare mottagning på vissa paket och möjligheten att betala i fyra delbetalningar utan kostnad från ett köp på €75. Slutligen kommer tjänsterna Prime Video, Prime Gaming och Amazon Music att stå till ditt förfogande.

Xiaomi Mi Earbuds Basic 2: kvalitetsljud

Dessa hörlurar designade av det kinesiska företaget är trådlösa modeller som använder Bluetooth 5.0-teknik för att ansluta till dina enheter (smarttelefon, pekplatta, dator, etc.). Signalen kommer alltid att förbli extremt stabil för att garantera optimal ljudåtergivning hela tiden. Dessutom kommer intelligent brusreducering att fördjupa dig helt i dina favoritlåtar och leverera tydliga röster när du ringer ett samtal.

När det gäller ergonomi klarar sig Earbuds Basic 2 extremt bra. Hörlurarna är faktiskt lätta (4,1 gram) och en fysisk flervägsknapp ingår. Det är väldigt praktiskt att aktivera röstassistenten på en smartphone. Slutligen räcker det inbyggda batteriet i 4 timmar på en laddning. Men genom att gå igenom det medföljande laddningsväskan, räkna med 12 timmars uthållighet istället.

Se Xiaomi Earbuds Basic 2-erbjudandet för 15,99 € på Amazon

Hör världen annorlunda

Naturligtvis är det inte valet som saknas på sidan av Bluetooth-hörlurar. Många märken som Jabra, Sony, Huawei eller Xiaomi är mycket aktiva inom denna sektor. Det är därför vi inbjuder dig att konsultera vårt urval av de bästa trådlösa hörlurarna som finns tillgängliga just nu. Det finns något för absolut varje budget.

Relaterade Artiklar

Back to top button