Xiaomi Mi Curved 34″ böjd spelmonitor på galen rea idag

För spelare och arbetare kan dagens goda plus hittas på Boulanger: 34″ Xiaomi Mi Curved-skärmen går från €449 till €399.

Xiaomi Mi Curved © Xiaomi

Xiaomi Mi Curved PC-skärm är lämplig för alla användningsområden: dess 34″ storlek gör den kompatibel med videospel såväl som med multimedia eller kontorsautomation.

Xiaomi Mi Curved 34″ i korthet:

  • WQHD-skärm
  • 144Hz uppdateringsfrekvens
  • 3000:1 kontrastförhållande

Komforten med en böjd skärm är obestridlig. Så om du letar efter nytt material, kampanjen för 399 € för Xiaomi Mi Curved 34″-modellen är inte att förbise.

Hitta Xiaomi Mi Curved 34″ för 399 € på Boulanger

50€ rabatt för en Xiaomi böjd skärm

Låt oss börja denna måndagsmorgon på höger fot med ett erbjudande från Boulanger. Den kinesiska tillverkaren Xiaomi släppte 2020 en mycket vacker böjd skärm med en diagonal på 34″, eller 86 cm, vid 1500R. Än idag är denna modell väldigt populär, speciellt när det finns ett erbjudande på den.

Idag kan du beställa denna mycket vackra skärm för 399€ istället för 449€, en fin rabatt på 50€ på produkten. Och grädde på moset, det finns en webbkamera för alla beställningar. Du kan också hämta den inom en timme om produkten finns nära dig.

En mycket trevlig Xiaomi böjd skärm för spel och arbete

Xiaomi Mi Curved 34″-skärmen är en mångsidig modell som erbjuder en mycket snygg WQHD-skärm, det vill säga en upplösning på 3440 x 1440 pixlar. Det är en LCD-modell med LED-bakgrundsbelysning på en TFT-panel med en latenstid på 4 ms (GtG) för en 21:9-skärm.

Den är utrustad med FreeSync Premium-teknik, optimerad för AMD-processorer för att optimera flytbarheten i bilder. Men även FlickerFree och Low Blue Light för att minska flimmereffekter samt utsläpp av blått ljus som tröttar ut ögonen.

För anslutningen är den utrustad med två HDMI 2.0-portar och två DisplayPort 1.4 samt ett uttag för att ansluta hörlurar och kompensera för frånvaron av högtalare.

Skärmen mäter 520,61 x 810,39 x 242,53 mm, allt inklusive foten, för en vikt på 8 kg. Den kan justeras både i höjdled och i sidled samt vertikal lutning. Så du kan skapa den bästa installationen för dig.

Xiaomi Mi Curved © Xiaomi

Hitta Xiaomi Mi Curved 34″ för 399 € på Boulanger

Upptäck alternativa skärmar

Om du letar efter en annan spelskärm än den här, kan du konsultera den jämförande guiden som finns på Clubic. Detta listar ett stort antal skärmar som testats av redaktionen och åtföljs av en topp 3 som lyfter fram just nuets modeller.

Relaterade Artiklar

Back to top button