Xiaomi Mi Band 6 anslutna armband sjunker till 20 € (begränsat erbjudande)

Endast fram till imorgon erbjuder AliExpress en unik rabatt för att dra nytta av Xiaomi Mi Band 6 anslutna armband för endast €20,83, genom att samla säljarens rabattkuponger samt kampanjkoden som går bra. Om du letar efter en daglig följeslagare för att spåra dina aktiviteter, är det nu dags att prova det.

xiaomi mi band 6

Xiaomi Mi Band 6 i två ord:

  • 14 dagars självständighet
  • Full aktivitetsspårning
  • Detektering av sömnfaser på natten

Se erbjudandet på Mi Band 6 för 20,83 € på AliExpress

Ett övertygande litet armband för vardagen

Med Mi Band 6 erbjuder Xiaomi en ny version av sitt uppkopplade armband som låter dig följa dina olika aktiviteter under dagen. Det kan vara promenader, cykling, styrketräning, löpning: välj bara vad du ska göra och armbandet registrerar allt. Den överför den sedan till appen på din smartphone som den är ansluten till via Bluetooth.

AliExpress-erbjudandet gäller modellen som säljs för 35,83 € på sajten. När du har valt måste du ansöka säljarens kupong på 7€ som finns på sidan. Använd sedan kampanjkoden MOINSDE08 för att dra nytta av en extra rabatt på 8€. Så du behöver bara betala €20,83 för att njuta av det.

Mi Band 6: fungerar dag och natt på din handled

Mi Band 6 är ett uppkopplat armband som därför mäter din puls när du tränar, för att kunna hålla koll på dina ansträngningar. Men dess roll slutar inte där eftersom den även fungerar på natten genom att mäta Sp02-data medan du sover. Således kommer du att kunna inse kvaliteten på det och om du har sömnapné eller inte, för att kunna behandla det snabbt.

Mi Band 6 kan också visa dig aviseringar på skärmen, till exempel när du får ett e-postmeddelande eller ett meddelande. Du kan konfigurera vilka appar som visar aviseringar, så att du vet om det är värt att ta upp din smartphone ur fickan. Tillverkaren anger en effektiv autonomi på 14 dagar. Detta varierar givetvis beroende på hur intensiteten du använder av armbandet.

Se erbjudandet på Mi Band 6 för 20,83 € på AliExpress

Jämför med alternativ till Mi Band 6

Och om du letar efter ett annat uppkopplat armband med olika funktioner kan du konsultera den jämförande guiden som finns på Clubic . Den granskar olika modeller genom att specificera deras tekniska egenskaper, vilket gör att du kan göra en inventering och ta ett steg tillbaka för att välja den som uppfyller alla dina förväntningar.

Relaterade Artiklar

Back to top button