Xiaomi Mi AIoT WiFi-routern sjunker till mindre än 50 € med denna kampanjkod

Utöka räckvidden för din WiFi-signal och uppgradera framför allt till WiFi 6 med Xiaomi Mi AIoT-router. Dessutom ser den här priset sjunka med €30 mellan 11 och 13 november, vilket placerar det under €50-strecket.

Xiaomi Mi AioT AX3600 © Xiaomi

Xiaomi AIoT AX3600 med två ord:

  • 4 x 1 GbE Ethernet-portar
  • 512 MB RAM
  • Använder WiFi 6

Se erbjudandet på Mi AIoT AX3600 för 49,64 € på AliExpress

En kraftfull och snabb första Xiaomi-router

AliExpress har ett fantastiskt Single Day-erbjudande som gäller från 11 till 13 november. Vid detta tillfälle kan du få Xiaomi Mi AIoT AX3600-routern, den allra första av märket.

Den här har flera erbjudanden och rabatter på sitt pris, så du måste följa den. Den erbjuds som bas för €128,19 men reduceras med 36% och går därför till €82,04. Men från den 11 november sjunker det lite i pris och sjunker till 79,48 €.

Och det är här det blir ännu mer intressant eftersom när du betalar, om du anger koden FRMI30 (med versaler), får du också en rabatt på 30€ på priset. Det betyder att du totalt bara betalar 49,48 € vid köptillfället. Och dessutom skickas den från ett lager i Frankrike, så leveransen kommer att ske ganska snabbt.

En första WiFi 6-router som glittrar

Xiaomi presenterar för världen sin allra första WiFi 6-router i person av Mi AIoT AX36000. Den här sticker ut vid första anblicken genom sitt något imponerande utseende med sina sju iögonfallande antenner. Men den kompenserar för detta med en mycket relativ bredd, vilket gör att den kan placeras i ett diskret hörn.

Dess AIoT-antenn gör att den automatiskt ansluter till närliggande Xiaomi-enheter. Två antenner tillåter en 2,4 GHz-anslutning och de andra fyra ansluter i 5 GHz. På baksidan hittar vi WAN-porten och tre LAN-portar, allt i 1 Gb.

Dessutom stöder den Mesh-teknik, vilket innebär att du kan ansluta en andra som kommer att fungera som en satellit. Det är en väldigt bra liten WiFi 6-router, även om den inte är diskret så måste den erkännas. Men varför motstå till detta pris?

Se erbjudandet på Mi AIoT AX3600 för 49,64 € på AliExpress

Tveka inte att jämföra med andra routrar

Om du vill jämföra det med andra modeller kan du konsultera vår jämförelse av de bästa WiFi-routrarna på Clubic. Där hittar du all information du behöver för att välja ditt, den som kommer att anpassas till ditt boende.

Relaterade Artiklar

Back to top button