Xiaomi Mi 11i: den senaste Xiaomi-smarttelefonen till ett oöverträffat pris för försäljningen!

Om du letar efter en ny smartphone under försäljningen, kanske du vill ta en titt på detta Darty-erbjudande som erbjuder Xiaomi Mi 11i 5G för 449 € istället för 699 €. Du har då i dina händer en utmärkt smartphone med mycket bra möjligheter.

Xiaomi Mi 11i 5G

Xiaomi Mi 11i 5G i två ord:

  • 256 GB internminne
  • 8 GB RAM
  • 12 timmars autonomi vid intensiv användning

Se erbjudandet på Xiaomi Mi 11i 5G för 499 € hos Darty

En avancerad smartphone till försäljning

Xiaomi Mi 11i 5G är en smartphone som är klassificerad överst i korgen, med utmärkta tekniska egenskaper. Så när det går från €699 till €449, ska du inte tveka ett ögonblick att dra nytta av det. Speciellt eftersom det är versionen med bäst kapacitet, nämligen 256 GB minne.

Smarttelefonen är berättigad till gratis hämtning i butik, inom en timme om den är tillgänglig i Darty nära dig. Det är en 5G-smartphone där det går att sätta två SIM-kort i, om detta är ett alternativ som intresserar dig.

Utmärkta tekniska egenskaper för Xiaomi Mi 11i

Vad kommer du att ha i dina händer med Xiaomi Mi 11i? Först och främst en vacker 6,67″ Super AMOLED-skärm med en upplösning på 2400 x 1080 pixlar och en visningsfrekvens på max 120 Hz. Det här alternativet aktiveras i inställningarna och drar lite mer batteri än normalt.

Under skärmen döljer sig en Snapdragon 888-processor med en frekvens på 2,84 GHz och en Adreno 660 GPU. Du har rätt till 8 GB RAM för att köra dina mest krävande spel och appar.

Batteriet är kompatibelt med 33W snabbladdning vilket gör att du kan gå från 0 till 100% på bara 45 minuter. Slutligen håller kameran bra kvalitet med tre bakre sensorer på 108 Mpx, 8 Mpx och 5 Mpx. Och på framsidan har du en 20MP-sensor.

Se erbjudandet på Xiaomi Mi 11i 5G för 499 € hos Darty

I domstolen av stora smartphones

Om du vill jämföra Xiaomi Mi 11i 5G med andra smartphones kan du konsultera vår jämförelse på Clubic dedikerad till dessa produkter. Du kommer att ha mycket information om ett brett utbud av smartphones, med nya bland dem men också äldre modeller men som fortfarande är med och är värda det 2022.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button