Xiaomi Mi 11: vi ses kl 13.00 för releasedatum och franska priser

Xiaomi Mi 11 © © Xiaomi

Efter redan två konferenser dedikerade till dess nya flaggskepp, träffar Xiaomi oss återigen i början av eftermiddagen för att klargöra releasedatum och pris för Mi 11.

En händelse som inte borde vara för evigt, all information om Mi 11 har redan avslöjats (och vårt test publicerades snart 👀). Såvida inte tillverkaren har andra saker i väskan förstås.

Ett pris höjt till €799 i Frankrike?

I ärlighetens namn tvivlar vi på att Xiaomi kommer att dra nytta av denna franska konferens för att ge oss information om Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra och Mi 11 Lite. Enligt den information vi för närvarande har, kommer det återigen att handla om att presentera mobilen, och ge ett releasedatum och ett pris för den klassiska Mi 11.

Förra veckan, under den internationella lanseringen, höjdes priset på 749€ i Europa. Men något säger oss att om tillverkaren anordnar en ny konferens för att berätta om priset så är lite inflation att vänta. Dessutom, genom att gå till de nyfikna på Xiaomi Italy-webbplatsen, ser vi att 8 + 128 GB-versionen av Xiaomi Mi 11 visas för 799 €. Till samma pris som Mi 10 förra året.

Xiaomi Mi 11 Italien pris © Skärmdump

Så låt oss vara försiktiga på denna punkt. Vårt test av Mi 11 kommer givetvis att redigeras därefter om det annonserade priset skulle revideras uppåt.

Relaterade Artiklar

Back to top button