Xiaomi lanserar sin nya kompakta videoprojektor: 15 cm3 Android TV att ta med överallt?

Xiaomi Mi Smart Projector 2

Xiaomi utökar sitt utbud av projektorer
med Mi Smart Projector 2, en kompakt produkt som kommer att marknadsföras i Frankrike i slutet av månaden för 599,99 euro.

Det bör dock inte förväxlas med Mi Smart Projector 2 Pro, som lanserades i maj förra året, eftersom de två enheterna inte är i samma kategori.

En kompakt projektor med Android TV

Till att börja med är Smart Projector 2 en fjäderviktare jämfört med sin föregångare, med endast 1,3 kg på vågen, jämfört med 3,7 kg för föregångaren. Samma historia om måtten, med mindre mått (115 × 150 × 150 mm, mot 215 x 201 x 143 mm). Närmare den transportabla pico-projektorn kan Mi Smart Projector 2 därför enkelt glida in i vilket rum som helst i huset.

Trots sitt lilla format erbjuder den fortfarande ett trevligt tekniskt blad, i synnerhet beroende på ett DMD-chip från Texas Instruments med en Full HD-bild på 1 920 × 1 080 pixlar via en LED-ljuskälla med en effekt på 500 lumen. En mycket korrekt ljusstyrka, men som dock inte låter dig dra nytta av HDR10 . Dessutom kan den kompakta projektorn visa en bild som sträcker sig från 60 till 120 tum, med vetskapen om att den har ett autofokussystem med rundstrålande trapetskorrigering.

Xiaomi Mi Smart Projector 2

Mi Smart Projector 2 drivs av Android TV och kan komma åt de olika SVoD-plattformarna (Netflix, Prime Video, Disney+) och streamingplattformar för videospel. Den integrerar även Google Play Store, Google Assistant via en genväg och en mikrofon på fjärrkontrollen samt en dubbel 5W högtalare med stöd för Dolby Audio och DTS-ljud. För resten finns det en HDMI 2.0-port, en USB 2.0, ett ljudutgångsjack, Wi-Fi 5 och Bluetooth 5.0.

Källa: Fnac

Relaterade Artiklar

Back to top button