Xiaomi: lanserar en ny modell av hörlurar, “My Neckband Bluetooth Earphones Pro”

Ett av marknadssegmenten där Xiaomi har en bra närvaro är hörlurarna, eftersom den har ett stort antal modeller som är en bra lösning för den som letar efter en produkt som svarar i förhållandet mellan kvalitet och pris. Tja, företaget har precis lanserat en ny modell: den My Neckband Bluetooth Earphones Pro.

Alla funktioner i detta tillbehör

Detta är ett tillbehör som innehåller ett element som placeras runt halsen så att greppet blir så stadigt som möjligt och att hörlurarna inte rör sig alls, vilket gör det till en modell som passar perfekt som partner när det kommer till sport. Dessutom, för detta har den annonserade enheten skydd mot vatten ( IPX5 ), se till att svett eller regn inte är ett problem. Det har den också silikonspetsar att öka användningen är verkligen säker.

En av de bra funktionerna, speciellt när man tar hänsyn till priset på denna modell som vi kommer att prata om senare, är att de har aktiv brusreducering (ANC), som gör det möjligt att minska påverkan av det som är utanför när de används (det kan dämpa upp till 25 decibel). När det gäller ljudkvaliteten är det inga problem, eftersom den kan använda frekvenser med ett intervall som går från 20 till 20 000 Hz och att drivkrafterna är 10 millimeter.

Fler bra detaljer om Xiaomi Mi Neckband Pro Bluetooth-hörlurar

En av de viktiga har att göra med den autonomi de erbjuder, något som är avgörande i tillbehör som använder Bluetooth-teknik. Faktum är att med en full laddning av batteriet når det 20 normal användning, vilket uppnås tack vare det faktum att strömstyrkan för den komponent vi talar om når 150 mAh, därför överstiger den föregående generation. Intressant nog är laddningsporten microUSB, lite daterad.

Xiaomi Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro kommer ut på marknaden i svart färg, men det är inte uteslutet att flera alternativ lanseras. I vad som har med försäljningspriset att göra är det som företaget annonserat 25 dollar, därför är det normalt att tro att det i euro blir exakt likadant. Utan tvekan ett överraskande alternativ, särskilt för dem som gillar att bära ett soundtrack när de idrottar.

Relaterade Artiklar

Back to top button