Xiaomi: hur följer man lanseringskonferensen Mi 11 Pro och Mi 11 Ultra?

Xiaomi Mi 11 test © © Pierre Crochart för Clubic

Xiaomi är helt enkelt ostoppbar. Efter redan två konferenser tillägnad Mi 11sedan de successiva lanseringarna av Redmi Note 10 och POCO X3 Protillverkaren ger oss återigen ett möte i eftermiddag för att upptäcka, återigen, nytt smartphones.

Xiaomi bjuder in oss klockan 13:30 på sina olika sociala nätverk och på YouTube till ännu en konferens, som denna gång ska ägnas åt Mi 11 Pro och Mi 11 Ultra.


Mi 11 Ultra: vad kan du förvänta dig?

Nu när OnePlus har avfyrat sin OnePlus 9 Pro-kassett kommer det att vara upp till Xiaomi att slå tillbaka på den extremt höga delen. Och detta är just föremålet för framtida Mi 11 Pro och Mi 11 Ultra.

Men en gång är inte sedvanligt, få element har läckt ut om dessa nya spjutspetsar. I synnerhet Mi 11 Pro har det inte pratats om på mer än två månader (och via en läcka av tvivelaktigt ursprung).

Finns det verkligen? Det får vi veta i eftermiddag. Mi 11 Ultra är verklighet. Beviset: Xiaomi Kina har precis gjort illustrationen av sin dagens konferens.

Xiaomi-event 29 mars 2021 © © Xiaomi

Föga överraskande borde Xiaomi Mi 11 Ultra tänja på alla gränser och visa en viss oförsonlighet i tekniken. En tidigare läcka visade framför allt en andra skärm, integrerad på baksidan av enheten för att ge feedback i realtid till personer som filmades eller fotograferades. Smarttelefonen kommer också att förlita sig på den gigantiska Samsung ISOCELL GN2-sensorn, en 1/1,2 “modul som erbjuder 50 megapixlar.

Ännu färskare information bygger på ett helt nytt kylsystem för Mi 11 Ultra. Men också på ett nytt batteri som beskrivs som revolutionerande.

Mi 11 Ultra © Tech Buff PH

En Mi 11 Lite och den återupplivade Mi Mix?

Programmet för eftermiddagens konferens lovar att bli späckat. Förutom dessa nya flaggskepp kan Xiaomi ta tillfället i akt att återuppliva sin Mi Mix, ett räckvidd som har försvunnit från radarn i två år nu.

Rykten säger att den här nya modellen skulle vara inspirerad av de futuristiska linjerna i Mi Mix Alpha, koncepttelefonen som väckte uppståndelse när den presenterades 2019.

Mi Mix Alpha

Slutligen bör Xiaomi inte ignorera en Mi 11 Lite. En yngst, logiskt såld till ett lågt pris som, vi hoppas, kommer att vara lika fantastisk som Mi 10 Lite som erövrade oss förra året.

Relaterade Artiklar

Back to top button