Xiaomi 12 Ultras funktioner förtydligas

Xiaomi 12 Ultra, som Xiaomi har hållit hemligt och siktar på att introducera och sälja inom en snar framtid, kan vara den första telefonen i många avseenden.

Xiaomi 12 Ultra-funktionerna har blivit tydliga. Den kinesiska teknikjätten Xiaomi fortsätter att arbeta på Xiaomi 12-serien, som introducerade sina första modeller i slutet av 2021. Fram till nuet Xiaomi 12 och Xiaomi 12 ProffsDet sista trumfkortet för den kinesiska teknikjätten, som är nära att introducera Xiaomi 12 Lite, som introducerade . Xiaomi 12 Ultra det kommer att vara.

Xiaomi 12 Ultra funktioner

Det förväntas bli den mest kraftfulla och speciella telefonen i serien. Xiaomi 12 UltraUtan tvekan kommer det att bli dess överlägsna kamera. Men tills nu var det inte känt exakt hur denna kamera såg ut. Lyckligtvis finns det läckor, men i sådana fall kan vi lära oss informationen om smartphones i förväg.

Xiaomi 12 Ultra funktioner

Xiaomi 12 Ultras funktioner förtydligas

Ett konto som har delat på Twitter länge och har väckt uppmärksamhet med sina konsekventa inlägg hittills finns på Xiaomi 12 Ultra Sony IMX989 Han hävdade att kamerasensorn kommer att hittas. Om du tror att du aldrig har hört talas om Sony IMX989 förut har du rätt. Eftersom denna modell inte är ett gränssnitt som officiellt har introducerats och tagits i bruk ännu.

Xiaomi 12 Ultra funktioner

Detta betyder, Xiaomi 12 Ultra, Det blir den första modellen som använder Sonys senaste och bästa kamerateknik. Å andra sidan, låt oss påminna dig om att telefonen kommer att drivas av Snapdragon 8 Gen 1 Plus, och i detta avseende kommer det att vara en av de första smartphonemodellerna som bjuds ut till försäljning med denna styrkrets. Till sist, Xiaomi 12 Ultra Det påstås att modellen kommer att börja säljas under årets andra kvartal.

En hobbitliknande ras kanske lever på en öde ö

Relaterade Artiklar

Back to top button