Xgimi presenterar Halo+, en projektor med bättre ljusstyrka och AI-bildstabilisering

XgimiHalo+ © Xgimi

Xgimi lanserar en ny videoprojektor, Halo+. Dess namn gör det inte till ett mysterium: det är en förbättrad version av Halo marknadsförs hösten 2020. Uppenbarligen, enligt företaget, motiverar denna modell sitt “+”-suffix genom att vara både ljusare och smartare, utan att förlora sin nomadiska karaktär.

Hösten 2020 presenterade Xgimi en relativt kompakt videoprojektor, Xgimi Halo, en Full HD-modell som erbjuder en maximal ljusstyrka på 800 ANSI Lumen som vi hade tilldelat poängen 7/10, vilket i huvudsak kritiserade den för en ganska rättvis ljusstyrka och ett för högt pris.


En maximal ljusstyrka som ökar till 900 ANSI lumen

Mindre än ett och ett halvt år senare kommer Xgimi tillbaka med Halo+. Redan när det gäller den maximala ljusstyrkan är den uppe och står nu på 900 ANSI lumen.

I övrigt behåller Halo + ett par 5 watts högtalare som ärvts från den första modellen och signerade Harman Kardon. Dessa högtalare är DTS- och Dolby-kompatibla. Dessutom erbjuder Halo + alltid en Full HD (1080p) bilddefinition. Xgimi annonserar en speltid på 2 timmar med det inbyggda batteriet med en kapacitet på 59.454 Wh.

Enheten mäter 113,5 x 145 x 171,5 mm och väger 1,6 kg. Ingångsanslutningen består av en DC-port, en HDMI 2.0-port och en USB 2.0-port. Om utgångsporten är begränsad till ett ljudjack, stöder Halo + Wi-Fi på 2,4- och 5 GHz-banden samt Bluetooth 5.0.

XgimiHalo+ © Xgimi

XgimiHalo+ © Xgimi

XgimiHalo+ © Xgimi

© Xgimi

Autofokus

Precis som sin förfader har Halo+ autofokus. Men enligt Xgimi är installationen ännu smartare” med AI-driven bildkorrigerings- och stabiliseringsteknik “. Dessa teknologier kallas förresten “X-VUE” och “↓Intelligent Screen Adaption” (ISA), för dem som vill veta marknadsföringsvillkoren.

I praktiken, ” Intelligent skärmanpassningsteknik och automatisk keystone-korrigering fokuserar omedelbart och hittar optimal skärmstorlek samtidigt som du undviker hinder som ljusknappar eller bildramar “, indikerar tillverkaren och tillägger att tio sekunder räcker för att ” få en perfekt bild “. Påståenden vars sanning vi inte kommer att underlåta att bedöma i vårt test.

Slutligen bör det noteras att Halo + körs på Android TV (version 10.0) och att den erbjuder ett spelläge med låg latens på 26 ms för spelare. Den är tillgänglig nu på Xgimi-webbplatsen till ett pris av 849 euro.

XgimiHalo+ © Xgimi

Källa: CP Xgimi

Relaterade Artiklar

Back to top button