Xbox Series X är tillgänglig och lagret verkar hålla!

Bristen på konsoler verkar vara på väg att ta slut, åtminstone när det gäller Xbox Series X som är tillgänglig till dess klassiska pris på 499,99 € på Fnac.

Xbox Series X bp

Xbox Series X är Microsofts nyaste konsol i sin mest avancerade version med skivenheten som kan spela spel och ger dig 8K-upplösning om du har TV:n tillgänglig.

Xbox Series X i ett nötskal:

  • 1TB SSD
  • 4K och 8K HDR-kompatibel
  • 16 GB RAM

Xbox Series X är äntligen tillgänglig till sitt klassiska pris på 499,99 € utan att vänta eller ett helt galet paket med tillbehör du inte behöver, och det är på Fnac som det händer.

Hitta Xbox Series X för 499,99 € på Fnac

Xbox Series X till ett rimligt pris i ditt vardagsrum

Scalpers har slutfört lagen när det gäller Xbox Series X eftersom den äntligen är tillgänglig till sitt klassiska pris. Den här kostar 499,99 € och lagret ser ut att hålla i sig på Fnac. Ett fast pris där PS5 har valt att höja priset på sina konsoler med €50.

Tack vare det kommer du att ha tillgång till de senaste spelen, oavsett om det är digitalt eller på skiva. Den är även bakåtkompatibel med tidigare generationer. Utan att glömma förstås möjligheten att prenumerera på Xbox Game Pass, en av de mest kompletta tjänsterna för tillfället.

En nästa generations konsol med en omfattande katalog

Att välja Xbox Series X innebär att man väljer att få tillgång till exklusiva spel som Forza (Motorsport och Horizon), Halo, Gears of War, Grounded, Fable, State of Decay 3 och många fler.

Konsolen levereras med en senaste generationens kontroller att njuta av dina spel med, det måste erkännas, en av de bästa kontrollerna av alla konsoler.

Om du redan hade en Xbox One eller 360 kan du naturligtvis hämta din Gamertag och få tillgång till biblioteket med redan köpta spel för att hämta dem på din nya Series X.

Och, som vi nämnde, kan du prenumerera på Xbox Game Pass. Det här är ett månatligt abonnemang som ger dig obegränsad tillgång till en stor katalog av spel inklusive både nya utgåvor och mer konfidentiella titlar som är värda att titta på, som den senaste och utmärkta As Dusk Falls.

Xbox Series X

Hitta Xbox Series X för 499,99 € på Fnac

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Xbox Series X.

Upptäck de bästa kontrollerna för spel

Om du letar efter en kontroller som följer med din konsol, oavsett modell, kan Clubic hjälpa dig att hitta rätt. Detta är möjligt tack vare sajtens jämförande guide som ger dig tillgång till de redaktionella testerna samt en topp 3 (betrodd av två Xbox-kontroller)

Relaterade Artiklar

Back to top button