Xbox Series S: konsol i superrabatt på Amazon

Den välkända e-handelsjätten Amazon erbjuder alltid i sin onlinebutik några erbjudanden som du verkligen inte får missa. Framför allt de senaste dagarna finns olika erbjudanden inom spelområdet i butiken. Bland dessa är en av de mest intressanta spelkonsolerna Xbox Series Ssom för närvarande är tillgängligt som lägst genom tiderna.

Xbox Series S tillgängligt på Amazon-butiken till en rekordlåg nivå

Nuförtiden finns en av de senaste spelkonsolerna från Microsoft att köpa till ett verkligt oslagbart pris. Som redan nämnts är detta den nya Xbox Series S. Den senare har en vanlig kostnad på 299,99 euro, men nu är det möjligt att köpa den med en rejäl rabatt på 40 euro.

Det slutliga priset som är tillgängligt när denna artikel skrivs är faktiskt 259,99 euro. Detta är ett genom tiderna lågt pris för denna produkt och det är det dessutom säljs och levereras av Amazon. Kort sagt, det är utan tvekan ett tillfälle att ta hem denna fantastiska konsol.

Uppenbarligen är detta inte den förstklassiga konsolen Xbox Series X, men Xbox Series S vet också hur man ska säga sitt och till det här priset är det verkligen tillrådligt att köpa, särskilt för dem som till exempel är första gången som vill komma in i spelvärlden som föreslagits av Xbox. Varje månad är flera stora videospel tillgängliga gratis för alla användare som prenumererar på Xbox Game Pass-prenumerationstjänsten. Vi påminner dig särskilt om att i slutet av september har många videospel gjorts tillgängliga för prenumeranter, inklusive Deathloop och Slimer Rancher 2.

Relaterade Artiklar

Back to top button