Xbox Series S: det här paketet sjunker till ett pris som aldrig setts hos Amazon

På Amazon Frankrike kan du hitta ett reklampaket för Xbox Series S från Amazon UK inklusive krediter för Fortnite- och Rocket League-spel.

xbox-serien

Xbox Series S är den helt digitala versionen av Microsofts senaste konsol, säljs här på kampanj med ytterligare krediter för ikoniska spel.

Xbox Series S i ett nötskal:

  • Visar upp till 1440p
  • 512 GB SSD-lagring
  • 8 GB RAM

Bara Xbox Series S, i Frankrike, säljs ny för 299,99 € på alla säljarwebbplatser. Men detta erbjudande från Amazon UK ger konsolen 256,76 € plus bonusar för två fantastiska spel.

Hitta Xbox Series S för 256,76 € på Amazon

En helt digital Microsoft-konsol

Xbox Series S är en av de två sista konsolerna från Microsoft, som erbjuds utan skivenhet men låter dig njuta av den senaste generationens spel under utmärkta förhållanden. Säljs billigare än Xbox Series X, den är nu ännu billigare än vanligt.

Du kan verkligen hitta den för €256,76 på Amazon Frankrike men säljs av Amazon UK, istället för €299,99. Du har också Midnight Drive Pack samt 1000 krediter för Rocket League, samt 1000 V-Bucks för Fortnite.

Glöm inte att lägga till en UK/Frankrike-adapter för eluttaget i din korg, så att du kan koppla in den och njuta av det snabbt.

Xbox Series S: en konsol fokuserad på Game Pass

Som vi har sagt flera gånger är Xbox Series S en konsol utan skivenhet. Vad spelar detta för roll! Xbox-konsoler (och datorer) får bästa möjliga service: Xbox Game Pass. Detta är ett månatligt prenumerationssystem som ger dig tillgång till dussintals spel att ladda ner och spela obegränsat med.

Du har några nya släpp som kommer ut dag ett, som var fallet med Halo Infinite eller Forza Horizon 5. Men du har också tillgång till små indiespel, fler retrospel och framför allt titlar som du inte har betalat full pott för i normala fall gånger.

Med den medföljande kontrollern kommer du därför att kunna uppleva en hel mängd spel. Och om du inte gillar erbjudandet kan du dra nytta av nätbutiken och permanenta kampanjer för att få spel till låga priser hela tiden.

Xbox Series S

Hitta Xbox Series S för 256,76 € på Amazon

Spela med de bästa konsolerna och PC-kontrollerna

Om du letar efter en extra kontroller till din konsol, vad det nu är, eller din PC, kan Clubic hjälpa dig att göra ditt val. Med Clubic jämförande guide kommer du att kunna se de bästa kontrollerna enligt din favoritplattform.

Relaterade Artiklar

Back to top button