Xbox Play & Charge-kit för handkontroller kostar bara mindre än €20!

Xbox-kontrollern är förvisso en av de bästa på marknaden, men det är sant att om du spelar mycket kan den vara girig i batterierna. För att råda bot på detta finns det officiella Play & Charge-satsen som ersätter batterierna med ett uppladdningsbart batteri. Och den är till rea just nu för 18,99 € på Fnac.

Xbox Play and Charge kit © Microsoft

Play & Charge kit i två ord:

  • Låter dig spela på trummor
  • Fungerar med en USB-C-kabel
  • Fungerar med Xbox One/Series-kontroller

Se erbjudandet på Play & Charge Xbox-kit för 18,99 € på Fnac

Spara pengar och batteri

Play & Charge-satsen för Xbox-kontroller är en enkel enhet som kommer att göra ditt liv enklare. Det är helt enkelt ett batteri som ska sättas in i din handkontroll istället för de batterier som vanligtvis används. Och du kommer att kunna spela som vanligt på konsol och PC i Bluetooth men även i trådbundet läge.

Den här tillgången säljs för närvarande för endast €18,99 på Fnac. Du kan även kolla om butiken närmast dig har den i lager så att du kan hämta den på mindre än en timme där. Och allt detta gratis.

En osynlig och mycket bekväm lösning

Play & Charge-satsen innehåller ett svartfärgat batteri och en USB-C-kabel. Men vad spelar färgen på batteriet för roll om det inte stämmer överens med din kontroller eftersom det kommer att täckas av batterilocket och därför är osynligt. Du kan därför använda den på de mest färgstarka kontrollermodellerna, som den som är dedikerad till Forza Horizon 5, utan att ändra dess stil.

Kabeln är också en stor tillgång eftersom den låter dig spela via USB även när batteriet är tomt. Anslut den helt enkelt till konsolen eller datorn för att utföra parning och användningen är omedelbar. Observera att på Windows är det möjligt att använda programvaran Xbox Accessories för att uppdatera kontrollern. Och även skapa användarprofiler.

Och du kan para handkontrollen till både en konsol och en PC och växla mellan dem genom att kort trycka på nämnda ihopkopplingsknapp.

Se erbjudandet på Play & Charge Xbox-kit för 18,99 € på Fnac

Hitta den bästa handkontrollen för spel

Om du letar efter en ny kontroller, tveka inte att gå igenom den jämförande guiden från Clubic. Du hittar information om flera modeller beroende på konsolerna eller till och med datorn. För att hitta en som passar din spelstil.

Relaterade Artiklar

Back to top button