Xbox och Bethesda Games Showcase går live den 12 juni

Microsofts häftiga sommarspelevenemang för året kommer tillbaka, och företaget tillkännager idag den officiella återkomsten av Xbox & Bethesda Games Showcase. Presentationen kommer att vara den 12 juni kl. 10:00 PT i år. Det skulle ha passat in med de vanliga E3-veckans presentationer om inte E3 2022 hade ställts in.

Tillkännagivandet är väldigt enkelt och avslöjar bara ett datum för fansen att se fram emot och en liten teaser, där Microsoft säger, “den här showen kommer att innehålla fantastiska titlar från Xbox Game Studios, Bethesda och våra partners runt om i världen.”

Båda visningar av kommande spel till Xbox-konsolen, PC och molnsystem, såväl som massor av nya meddelanden om Xbox Game Pass och PC Game Pass kommer in under denna show. Om tidigare år är något att gå efter bör det vara en 90-minuterspresentation, som visar ett gäng trailers för kommande projekt från Xbox Game Studios, Bethesda-team, såväl som tredjepartsutgivare, både indie och AAA.

Bethesdas mest efterlängtade projekt just nu är Starfield, och det har redan bekräftats att rymd-RPG kommer att vara ett stort fokus i denna showcase. Andra interna Xbox-projekt som vi förmodligen kommer att titta på på scenen inkluderar Fable, Avowed, Senua’s Saga: Hellblade II och Forza Motorsport starta om och säkert några överraskningsavslöjar. Självklart, Perfect Dark, State of Decay 3, Outer Worlds 2, Everwildoch Smuggelgods kan också vara en del av evenemanget.

Xbox och Bethesda Games Showcase kommer att streamas över alla de stora Xbox-kanalerna på över 30 språk den 12 juni.

Relaterade Artiklar

Back to top button