XBox: Nya och gamla konsoler kan få absurda funktioner efter uppdateringen

För närvarande är all uppmärksamhet från dator- och spelvärlden inriktad på Microsofts rörelser, som först i Windows 11-miljön och senare på fältet Xbox förväntar sig att förändra våra plattformsanvändningsvanor för alltid.

Det som framkommit är definitivt intressant i samband med en mer riktad expansion av interaktiva möjligheter i konsolmiljön. Med implementeringen av kan vi snart känna till den fullständiga emuleringen av det gröna robotoperativsystemet och använda app Android på Xbox. Goda nyheter. Låt oss ta reda på mer.

Android-app på Xbox: vilka konsoler kommer att vara kompatibla?

Kompatibiliteten för detta eventuella system kommer uppenbarligen att sträcka sig till den nya generationens konsol i serien Xbox-serien (i All Digital S- och X-versionerna) samt kl Xbox ett generation med möjlighet att ytterligare utöka användarupplevelsen globalt genom Android-integration.

Tydligen verkar det som att dessa produktkategorier kommer att kunna installera appar och spel få dem att köras från konsolerna direkt på din TV via HDMI och med hjälp av kontroller och eventuellt stöd för terminaler med mus och tangentbord. Men det är inte säkert att allt detta snart kommer att få en verklig praktisk tillämpning. Det är i alla fall bara antaganden.

För närvarande kan den här funktionen verkligen jämföras med de enda Windows 11-ekosystemen som kommer att köras på bärbara datorer, datorer och cabriolet för en väntan som kommer att stoppa nästa 5 oktober 2021 med tanke på det efterlängtade evenemanget som också kommer att presentera de senaste tekniska upptäckterna Surfacae Duo och Microsoft Surface i kategorin 2-i1-hybrider. Vi ser fram emot ytterligare utveckling i detta avseende.

Relaterade Artiklar

Back to top button